{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Hedemands Athlet / Leten 2006

1.333 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Leten & Sandie<3 .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. jan 2009


DSP Hedemands Athlet / Leten

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 155 i stang. Har ikke lige fået målt ham.
Temperament
Han er meget roligt. Selv små børn kan lege fangeleg omme ved hans bagpart & han står bom stille. Dog da jeg lige havde fået ham, kunne jeg kun lige præcis røre ved hans ansigt, han var nærmest helt rå da jeg lige havde fået ham hjem, dog ikke det jeg fik lovet af hende jeg købte ham af.
Gangarter
Skridt - Stille & rolig, meget flydende

Trav - Kan både være langsom men også hurtig, flydende

Galop - Det samme som traven
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
f - Antario N
ff - Aronn
fm - Aljoschka
fff - Aldan
ffm - Bettina
ffff - Bajar (Wankendorf)
fffm - Aida
ffmf - Lombard
ffmm - Babsy
fmf - Losander
fmm - Ajonia
fmff - Lombard
fmfm - Merc Delight
fmmf - Attallah
fmmm - Astena

m - Tai Tai OX
mf - Fadjec OX
mm - Makeba OX
mff - Fadlak OX
mfm - Shelia OX
mfff - Cashmir OX
mffm - Ayscha OX
mfmf - Silver Scenario OX AHCR/AHSB
mfmm - Samiraha OX (AHSB)
mff - Mehanna
mfm - Bint Shahbaa
mmf - Kaspian
mmm - Red Star OX (AHSB)
Køn
Vallak
Bemærkninger
09/09-2014
Han er blandning af OX araber & DSP, er derfor også inde under DSP på sit pas. Købte ham den 02/06-2012, da jeg lige havde fået ham hjem kunne man intet med ham, hverken tage grime af & på, løfte hans hove, røre ham på kroppen osv. Det har været en hård kamp med ham, & vi har haft mange op- & nedture. Efter alt vores træning, kan små børn lege fangeleg omme ved hans bagpart, jeg kan hoppe direkte op på ham uden nogle til at hjælpe, kun en stol til at hoppe op på. Ved ikke så meget om hans fortid, ikke andet end hvad jeg har haft fået af vide fra hende jeg købte ham af, ifølge hende skulle han have gået hos avler fra han blev født & så frem til han var fem på løsdrift, uden håndtering fordi han var blevet for høj til at gå ind under DSP avlen. Hun skulle have købt ham der som fem års, hvor hun så blev gravid & han enlig også som sådan fik lov at stå indtil jeg så købte ham den 02/06-2012. Fra den hest jeg fik hjem & så til nu, er noget jeg slet ikke engang kunne drømme om skete efter jeg havde haft ham den første måned. Nu står han stille når man skal op, har prøvet at skridte, trave & galoppere med rytter på ryggen & han rykker sig mere & mere for hver gang. Håber jeg kan få skrevet noget mere på hans profil, hvis der er nogle der har lyst til at følge mig & hans udvikling.

17/11-2014
Leten rykker sig som en sindssyg. Han går ned i holdning i både skridt og trav, galoppen træner vi stadig, men regner med når han bliver flyttet fra landbrugsskolen og kommer ud på nogle flere ture at vi får styr på galoppen stille og roligt. Kan godt være han er halv araber, men aner ikke hvor det ligger henne, for det der fremad gear virker ikke altid helt så godt.

29/12-2014
Første ridetur i sne! De sidste to dage har han haft sadel på og han tog det som en drøm. Normalt kan han ikke lide at man sætter sig op på ham når han har sadel på, men nu endelig efter en lang diskussion om hvor vidt den skal være på, er han begyndt at være ligeglad!
Kommentér på:
DSP Hedemands Athlet / Leten
Annonce