{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) MA Faatina 2009

852 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Schwencke
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. mar 2007


Arabisk fuldblod (OX) MA Faatina

Fødselsår:
2009
Højde:
Omkring 148 +/- hun er lidt højere bag til, så hun vokser nok et par centimeter endnu.
Temperament
Tina som hun bliver kaldt i daglig tale, har et typisk araber temperament.
Hun er en enormt arbejdsvillig lille pony, der altid yder sit bedste, og hun elsker det!
Tina er nem at tænde og slukke igen, hvilket araberen jo er kendt for. Det giver mig som rytter, mulighed for at udnytte hende 110% hele tiden, så vi får det maksimale ud af træningen.
Hun er lidt usikker på sig selv og sine omgivelser, så hun kræver en "hjælpende hånd" videre ud i livet, og det arbejder vi stærkt på, og jeg mærke hun får en lille smule mere selvtillid, for hver dag der går! :-)
Gangarter
Tina er udstyret med 3 fine gangarter, der alle ligger omkring middel.
Stævner
Blåbjerg ridtet 26/9-2015 - Vi havde vores stævne debut, og i øvrigt også min debut i distance. 29 km, gennemført og godkendt, til en tid på 3 timer og 17 minutter. SÅ stolt af min lille pony!

Rømø vadehavsridt 10/10-2015: Desværre blev vi ikke godkendt i den indledende vet-tjek, da pony på mystisk vis var blevet halt. ØV!

Dronninglund Ridtet 30/4-2016: Tina var PÅ TOPPEN, og var 110% med mig hele vejen rundt. Vi red 24 km, kun 10 sekunder fra idealtiden, og under et sekund fra placering! I den indledende vet-tjek havde hun en puls på 48, og i den afsluttende vet havde hun en puls på 44, så konditionen er fantastisk!

Skive ridtet D. 15/5: Endnu engang var Tina på toppen, og med mig hele vejen rundt. Hun var PÅ, og gjorde det fantastisk. Vi red LC 21 km, det var blot en clear round, men vi havde en tid på 1 time og 57 min, og ville være blevet nummer 4, hvis der var placeringer. <3
Stamtavle
Rødt pas og fuld stamtavle.

Far: Gual Sadam
Mor: Faheemah
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg blev ejer af Tina D. 25/7-2014. :-)

Det er egentlig lidt af en solstråle historie, der kun sker once in a lifetime.
Hun har stået opstaldet hos os siden april 2014 og jeg har redet hende lidt on/off for tidligere ejer.
Tidligere ejer kunne af personlige årsager ikke have Tina mere, og stod ret akut og skulle af med hende. Hun blev lagt på nettet, men der kom ikke rigtig nogen henvendelser. Så blev prisen sat voldsomt ned, og her begyndte der at komme henvendelser, dog ikke de "rigtige" mennesker.
En sen eftermiddag skriver tidligere ejer så til mig og spørger om jeg ville have råd til at have Tina, fordi så ville hun faktisk forære mig hende! SAY WHAT, jeg gik fuldstændig i chok, og skynder mig at ringe til min far og forklare ham sagen og får lagt et budget over min økonomi.
Jeg var slet ikke i tvivl, Tina skulle være min!
Jeg skynder mig at skrive til tidligere ejer, at jeg meget gerne ville takke ja, hvis hendes tilbud stadig gjaldt, og det gjorde det sørme!
Få timer senere, skriver vi papirene under, og ejercertifikatet sendt ind dagen efter, jeg var lykkelig!
Endelig kunne pony drømmen gå i opfyldelse igen! :-)

Jeg har nu haft Tina lidt over et år, og hold da op! Der har været modgang, der har været medgang, jeg har grint, jeg har grædt, jeg har været ved at give op, men gang, på gang, på gang, får den lille pony mig overbevist om at hun er alt arbejdet, tiden og pengene værd.
Hun giver mig SÅ meget igen i hendes nærvær.
Hun har rykket sig enormt positivt det sidste lange stykke tid, og vi er endelig ved at have lært hinanden ordentligt at kende.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) MA Faatina
Annonce