{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Akita [Tidl. hest] 2009

1.796 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Diolystos
Kvinde | 24 år | Oprettet: 30. jun 2013


Tysk Sportspony Akita

Fødselsår:
2009
Højde:
Akita er cirka 148 cm høj!
Temperament
Akita er en ekstremt rolig pony. Hun ville være en ret god børnepony, da hun ikke så let bliver bange. Man kan næsten gøre alt ved hende.

Gangarter
Akita har fået bedre gangarter hen ad tiden.

Skridt- Den er fin, dog mangler der lidt hastighed i den, men det er vi ved at arbejde på :)
Trav- Når hun først kommer op i det rette tempo, så har hun en super lækker trav! Ikke en typisk ponytrav :)
Galop- Hun mangler stadig en del styrke og balance i galoppen, men det håber jeg på nok skal komme en dag! ^^
Stævner
Akita har sammen med mig deltaget i 3 stævner, som allesammen foregik på Lindegaarden, da det var hendes vante omgivelser.
Jeg har ikke planer om flere stævner i fremtiden, da det ikke interessere mig :)
Stamtavle
Akita er ud af springafstamning med rødt tysk pas ^^
Køn
Akita erf min lille lækre pony hoppe!
Bemærkninger
Jeg er så heldig at eje Abildgaardens Epona Akita, i dagligtale kaldt Akita. Eftersom der ikke står navn i ponyens pas, blev jeg sammen med min bedste veninde blev vi enige om at om døbe hende fra 'Akita' til 'Abildgaardens Epona Akita'. Dog er hun jo stadig kaldt Akita ;)
Akita er en super dejlig og rolig pony, som jeg er helt forelsket i. Jeg fik hende den 25-11-2013.
Man kan dog ikke sige, at jeg ikke fortryd jeg købte hende dengang, for det gjorde jeg virkelig :P
Akita var dengang en 4 års pony, som både stejlede og bukkede og jeg blev hunde bange for hende. Sådan var det faktisk i næsten 6 måneder, før jeg lærte at styre hende.. Men da jeg først lærte at være 'lederen' eller hvad man kan sige, så begyndte vores eventyr rigtigt!
Siden da, har vi næsten oplevet alt sammen. Og selvfølgelig har der også skulle være plads til nedture, for det har der jo også været en del af siden, men vi har altid taget tingene som de kommer :).
Akita har haft skæv bækken siden sommeren 2014 og hun vil nok aldrig slippe helt for skaden, men dette skal vi nok overleve på den ene eller den anden måde :)


D. 25 november 2014:
Jeg har i dag været ejer af Akita i præcis ét år! Gud hvor er jeg glad for at vi ikke opgav vores kampe, for hun er bare den bedste man kunne ønske sig! <3

Mandag d. 6 april 2015:
Akita gik i dag på en midlertidig pension i en alder af 5 år. Vi har kæmpet så meget med hendes rygproblemer og de bliver kun heletiden værre, så nu valgte vi at det skulle blive slut. Hun blev så flyttet ud på min ridelæres lille privatgård og går nu bare og hygger sig med 3 andre heste! :)
Hun havde ikke været i trailer i over 1,5 år og var meget nervøs, men hun gik bare direkte med mig op i traileren og stod bumstille under hele køreturen <333
Er det det man kalder tillid? <3

November 2015:
Vi hentede endelig Akita hjem og hun er nu kommet med mig på efterskole, glæder mig meget til at skulle være sammen og opleve en del ting med hende igen! :)

07-05-2016:
Så blev der opdateret med billeder ^w^

Maj måned 2016:
Den sværeste beslutning i mit liv er taget ... Min bedste ven i hele den store hvide verden, skal nu sælges :'(

22 Juni 2016-
I dag kom den triste dag. Akita blev solgt og hentet i dag.. Har nu en mærkelig følelse indeni og der blev tabt mange tårer.
Dog har det været en stor trøst at Akita er kommet ud til den perfekte nye ejer, som vil sende billeder engang imellem og hvor jeg må komme for at besøge pony! Så det er jeg glad for!!
Tak for de fantastiske år, med mange udfordrende og sjove minder! Vi gjorde virkelig vores sidste dag til noget specielt og det er jeg kun taknemmelig for! <'3
Håber det bedste for min lille prinsesse i fremtiden! Vil altid mindes om dig <'333

OBS! Nogen ville måske tænke at jeg har solgt Akita fordi jeg er faldet for aldersgræsen for pony ... Jeg ville ALDRIG I LIVET sælge min bedste ven på grund af denne lille dumme grund, Akita betød for meget for mig til at blive solgt på den måde ... :)

18-08-2016:
Det er snart to måneder siden jeg solgte Akita og hver dag fortryder jeg det, men jeg ved hun har det godt. Dog kan jeg mærke at det er super hårdt stadig, specielt fordi jeg ikke længere har en anden hest til at trøste mig ...

De fleste billeder er taget af Vanessa Frederiksen :)
Kommentér på:
Tysk Sportspony Akita
Annonce