{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony B-Dolly [Himmelhest] 1997

1.212 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura S. Møller
Kvinde | 27 år | Oprettet: 19. dec 2008


Tysk Sportspony B-Dolly

Fødselsår:
1997
Højde:
Ca. 153 cm.
Temperament
Hendes temperament er meget forskelligt fra dag til dag. Nogle dage er hun samarbejdsvillig og let at have omkring andre, hvor hun derimod også har dage hvor hun hellere vil være sammen med andre heste og er uopmærksom.
Men hun gør aldrig noget farligt, kan dog være urolig, men er altid villig til at udføre tricks og få belønninger. Hun er meget frisk og opmærksom på omgivelserne og er typen der lige skal kigge inden man går videre.
Gangarter
Når hun endelig vil vise sig frem så har hun en super fin trav.
Det er tydeligt hvilke gener der gemmer sig i hende.

Fra saddel er skridten meget frisk og hun er fremadgående.
Rolig og arbejdsvillig i galoppen når man arbejder fra jorden.

Har endnu ikke helt fået et fast indblik i hendes gangarter udover traven, men når hun endelig vil, så kan hun.
Stævner
-
Stamtavle
F: HONDSRUG DON GREGORY N
FF: RAKT'S ROCKY
FM: PETROESKA

FFF: HONDSDRUG RASPOETIN
FFM: MOLENWEIDE'S MIDGET
FMF: WHATTON COPPER BEECH
FMM: WOLDBERG'S EVELIN

FFFF: WHATTON COPPER BEECH
FFFM: LLWYNYG. MAGIC
FFMF: ARK. SUNLIGHT
FFMM: COE. C. BRIDGET
FMFF: WH.LORD BRUCE
FMFM: WH. LIVEL. LADY
FMMF: WOLDB. PETRICK
FMMM: ROSEL. JUNIPER


M: B-OLLY
MF: ORLENA N
MM: BAJAR

MFF: OGLIO
MFM: ESTHER
MMF: BAJAR
MMM: TASCA N.E.

MFFF: ATHENAGORAS
MFFM: ORELLANA
MFMF: BAJAR
MFMM: ELWA
MMFF: SUAKIM
MMFM: GAZELLE
Køn
Hoppe
Bemærkninger
D. 23-07-2014 blev jeg ejer af Dolly.
Da jeg havde set annoncen med hende, fik jeg følelsen af at det skulle bare være hende. Jeg må sige at hun var mere frisk end forventet, og i starten var familien en smule skeptisk. Men jeg fik ikke kun mig selv, men også andre overbevist om at min påstand var sand. Idag har jeg haft hende i 55 dage, og er hverken skuffet eller ked af at jeg tog det valg. Vi har allerede haft mange nedture og jeg har måtte sidde i frustration og overveje om det var det rigtige. Og det var det, for i sidste ende kan jeg slet ikke undvære hende. Selvom at jeg ikke har haft hende længe, så er jeg stadig rigtig glad for hende.

Jeg købte hende, bevidst om at hun havde et stort åbent sår på højre knæ. Så de første 25 dage gik med at rense sår, trække rundt og tage det hele skridt for skridt. Jeg fortryder det ikke, og har i stedet taget en håndfuld erfaring med på vejen. Tror heller ikke at jeg ville blive så hurtigt tæt til hende, hvis jeg ikke havde brugt de mange frustrerende timer i boksen hos hende. Vi er nu igang med genoptræningen og håber på at få hende klar inden vinter, så vi kan undvære de dage hvor det er allerværst.

Dolly er lidt sin egen, og sommetider vil hun også gerne bestemme. Hun er ikke meget for at forlade flokken, da hun så ellers går og kalder. Men hun kan godt koncentrere sig om at arbejde når jeg beder hende om det. Selvom at hesten måske ikke har et følelsescenter i hjernen som os mennesker, så føler jeg alligevel at jeg møder en glad hest på marken. Hun kommer altid når jeg fløjter i enten trav eller galop. Det er sjældent at jeg selv skal hente hende. Hun er en rigtig tiggerøv og elsker at få belønninger.

Trods at hun er en hoppe, så er hun ikke særlig hygiejnisk. Hun er ekstremt svær at holde ren, da hun elsker at rulle sig og gøre sig beskidt. Så det er ikke nemt med en hvid hest.

En ting jeg ser som rigtig positivt, hvis man tænker fotografisk, så er hun meget fotogen. Jeg undskylder for nogle af billedernes kvalitet, men der skal nok snart komme noget godt ud af det.

Jeg har endnu ikke så meget at fortælle, men synes heller ikke at jeg længere kan være bekendt ikke at fremvise min utrolig kærlige, men også stædige, hoppe. :)
Kommentér på:
Tysk Sportspony B-Dolly
Annonce