{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Farmens Mille [Himmelhest] 2013

1.066 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PerfectDeRevel
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. dec 2007


Miniature Farmens Mille

Fødselsår:
2013
Højde:
Ca. 82cm
Temperament
Mille er rigtig cool af sin alder.
Hun er virkelig sød og følger en over det hele, men hun kan også være en lille bisse når hun får mad. Hun er glad for at gå tur og hun er super lærenem.
Gangarter
Hendes gangarter er fine.
Stævner
Ingen stævner
Stamtavle
Mor: Daisy
Far: Egehøjs Royal Sun Z
FF: BrøggergaardensAmadeaus
FM: Egehøjs SunDancer
FFF: Willie
FMM: Egehøjs Kandis
Køn
En super sød hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Mille hjem 31-08-2014
Hun blev lukket sammen med de 2 andre heste, men det gik slet ikke. Den største af dem jagtede hende rundt på hele folden, så vi måtte splitte dem ad. Vi var så tæt på at aflevere Mille tilbage, men det ville jeg simpelthen ikke! Jeg stod med Mille på striglepladsen i 3 timer. For vi vidste ikke hvad vi skulle gøre, men det endte med at min mor og jeg satte hegn op, så hun ikke kunne løbe under det store hegn. Hun tog alt så cool også selvom der skete så meget omkring hende.
De fik lov til at stå på hver deres fold i 2 dage, så de kunne snuse til hinanden. Så på tredje dagen, blev hun lukket sammen med de 2 andre. Det gik så godt, jeg var virkelig glad for at de kunne gå sammen! Nu går de alle fint sammen uden problemer :)
Vi går mest ture. Planen er at jeg vil lære hende nogle tricks, og så måske en dag i fremtiden at jeg vil tilkøre hende.

Mille kan indtil videre gå på palle, og spanske løft. Hun kan også bakke på kommando,stejle og neje :D

Hun er blevet så god til at blive striglet. Traileren er heller ikke noget problem, hun følger bare med. Mille har virkelig gjort fremskridt, hun er super dygtig, og viser bare at hun gerne vil være med til det hele.
Kommentér på:
Miniature Farmens Mille
Annonce