{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Paint CLP COLONELS LAIDBACK [Tidl. hest] 2010

2.794 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Schou
Kvinde | 54 år | Oprettet: 30. aug 2007


Paint CLP COLONELS LAIDBACK

Fødselsår:
2010
Højde:
155 cm
Temperament
Besidder et fantastisk temperament, hun har hele paletten. Hun er meget mild, rolig og cool men kan også tændes.

Hun kan være hoppe med stort H - hun vælger helst selv :-)
Gangarter
Hun har meget racetypiske bevægelser for en paint.

Hun er meget nem at sidde på men hendes gode store gode bløde bevægelser.
Stævner
2015
Juni Fynske Dyrskue 2015
1 præmie med 22 point

August 2015
Boot Camp Classical Cowboy Dressage
Deltog i dyster som: ringridning, mounted shooting, middelalder dicipliner som at opsamle mål med spyd fra jorden, ramme mål ned med lanse, stoledans på hest (vi blev nr 2)

FWC Show4Fun 28 april 2016
Halter beg
Showmanship at halter beg - 4 pl
Trail at halter beg - 4 pl.
Trail w&t beg - 3 pl.
Horsemanship w&t open - 6 pl.

KH Jackpot Show 2016
Halter - 2. pl
Trail at halter -
Showmanship beg. - 1 pl.
Western Horsemanship -
Pleasure w&t beg -
Pleasure w&t open -

FWC Show4Fun 2. okt 2016
Halter beg. - 3 pl.
Halter open - 5 pl.
Showmanship beg. - 1 pl.
Showmanship open - 1 pl.
Trail at halter beg. - 3 pl.
Trail at halter open - 1 pl.
Trail w&t beg - 5 pl.
Western horsemanship beg - 6 pl
Pleasure open - 4 pl.

Stævner 2017
BLUE HILLS RIDE TOGETHER SPRING SHOW 14-16 april

Fyns Western Club Show4Fun 22-23 april 2017

Mccabes Fødselsdags Show Maj 2017

KH Jackpot Show 4 juni 2017

BLUE HILLS RIDE TOGETHER AUTUMN SHOW 20-22 oktober

Stamtavle
F: Colonel Coosader APHA
FF: Scenics Coosader AQHA
FM:Scenic Satilite APHA

M: Pep N Spotz APHA
MF: US Impressive Blue APHA
MM: Shesasmoking-Peponita AQHA
Far:
COLONEL COOSADER
Farfar:
SCENICS COOSADER
Farfars far:
PRETTY COOSAMATIC
Farfars mor:
PINE SCOOTER MISS
Farmor:
SCENIC SATILITE
Farmors far:
ZIP TO HUSTLE
Farmors mor:
SCENIC TAR JET
Mor:
PEP N SPOTZ
Morfar:
Us impressive blue
Morfars far:
Cats lad
Morfars mor:
Chicks impression
Mormor:
Shesasmokin- peponita
Mormors far:
Doc n jose
Mormors mor:
Peponitas flame


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Malli landede i vores stald i går aftes (17/9-2014) så jeg kender hende slet ikke endnu, men har været ude at prøveride hende og har set hende gennem længere tid. Tak til Trille fordi jeg måtte købe denne sorte perle.

Jeg er så taknemmelig for at jeg har fået lov at købe denne meget unikke skønhed hun er helt speciel i aftegn og nem at genkende :-)

Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle igang med hende hun er kun lige tilredet og kan rides i de 3 gangarter så nu begynder Mallis uddannelse og spændende hvor dygtig hun kan blive.

Alle foto er fra tidligere ejer, og jeg vil naturligvis skrive meget mere her og komme med nye billeder i takt med jeg lære hende at kende.

September 2014
Jeg har nu haft Malli en uge og hun er faldet rigtig godt til, hun er det sødeste og meget mild, mega nem at håndtere. Hun kommer når jeg kalder og har efterhånden fundet ud af hvad vores rutiner er.

Vi har allerede fået vores første undervisning som gik rigti godt. Den næste måneds tid skal jeg ride hende ca. hver 2-3 dag i 15-20 min hun skal stille og roligt bygges op med muskler og få en bedre balance. De øvrige dage går/rider jeg tur, trailertræner og laver HMS på banen så nu er Mallis nye liv begyndt.

Malli har været hos mig i snart 3 uger og vi begynder at lære hinanden at kende. Hun kommer når hun ser mig og vi får redet og oplevet en masse. Hun har allerede været igennem to træninger, med en tur ude i trafikken og gennem byen. Hun har også lige gennemført en fotosession med en fotograf og så er hun ved at kende alle vores rutiner og de øvrige heste i flokken. Om et par dage får vi besøg af Thomod som skal tjekke hende igennm så jeg er sikker på alt sidder som det skal så hun er helt klar til at komme videre i sin uddannelse. endelig så skal hun have smed torsdag det skal også blive godt at få ordnet fusserne.

Hun mangler stadig en masse i ridningen, hun er kun lige begyndt og jeg glæder mig til vi får roundpen så vi kan få trænet balance og så skal vi have bygget masser af muskler på dem mangler hun også når vi rider.

December 2014
Malli har lige fået en 4 ugers ufrivillig pause da jeg har ligget syg med hoste og muskelskade i maven. Derudover så holder vi lige en pause fra træning i december så nu skal vi lige igang igen og finde rytmen. Vi har vejret lidt imod os og det er vådt og banen er blød men vi får da lavet lidt skridt arbejde og har været ude på tur. Malli har fået lidt kuldekuller og er lidt frisk men altid sød og styrbar, det er bare mig der er en kylling. Heldigvis går vi de lyse tider i møde snart og så starter vi op på træning igen i januar det skal blive godt.

Hun har nu været her snart i 3 måneder men føler hun har været her meget længere tid, vi begynder at kende hinanden lidt bedre, hun er stadig en bestemt dame og kan virke sur, men tror bare det er hendes måde at holde folk på afstand.

Marts 2015
Så er det slut med tilværelsen som baby og unghest. Malli er sendt i western træning en måneds tid her i marts hos Jonna Mccabe. Her skal hun forhåbentlig få lidt bedre styr på øvelserne og balancen. Jeg skal selv have nogle lektioner og være med i processen så jeg også kan følge med. Det bliver spændende om hun er motiveret for træningen og får en masse godt med hjem.

I april har jeg tilmeldt hende vores første stævne. Vi skal deltage i Show4Fun hvor jeg håber vi kan blive klar til flere klasser.

April 2015
Malli er kommet retur fra træningsophold og har fået basic på plads. Hun manglede især fremdrift hvilket der er brugt meget tid på. Og så er der kommet mere styr på balancen.

Show4Fun western stævnet måtte vi desværre melde fra til 2 dage før grundet Malli fik en hovbyld og var halt :-( vi håber der kommer et nyt stævne som vi kan være med til.

Juni 2015
Malli har været med i byen for første gang til Det Fynske Dyrskue. Her har hun virkelig fået miljøtræning med over 10.000 besøgende børn om fredagen. Hun klarede alle udfordringer både til mønstring og slangegang så flot dejligt med en hest der bare gør hvad man beder dem om. Hun er så cool den hest at man skulle tro hun havde prøvet det før. Hun stod alene i hele stalden den første ½ time uden problem jeg kan kun være stolt af min sorte stjerne. Hun fik en 1 præmie med 22 point og flot kritik fra dommeren. Hun var træt da vi skulle hjem og nærmest løb op i traileren så tænker hun glædede sig til at komme hjem på folden igen.

August 2015
Vi har deltaget i den årlige Boot Camp og det var både udfordrende og sjovt for både hest og rytter. Vi har lavet ting vi ikke drømte om og overskredet grænser som at ride uden tøjler med en pind bagom nakken og har for første gang været ude at bade i havet. Det har ridemæssigt hjulpet os rigtig meget frem.

Malli har virkelig rykket sig de sidste 3 måneder ridemæssigt. Vi havde ligesom en periode hvor hun blev sur og arbejde imod mig. Hun forstod simpelthen ikke hvad det var hun skulle, dels fordi jeg selv ikke var klar nok i mine signaler for de respektive øvelser, og jeg misforstod hende lidt og troede bare hun var en tvær hoppe. Nu har vi fundet rytmen og hun har virkelig vist at hun har potentiale det skulle abre lige findes frem. Hun arbejder godt og har fået forståele for at lytte tilm ig når vi skal træne øvelserne, så vi laver både for og bagpartsvendiner, versader og kontraversader nu. Det er en fornøjelse at gennemride et program og hesten kan det. Nu skal der bare noget mere rutine bygges på og så skal vi ud og være med til show næste år :-)

Oktober 2015
Det har været en forrygende sensommer med Malli - hun har bare udviklet sig og lært så mange ting, og hun begynder at tage form som en skøn ridehest. Hun har fået flere muskler og bredde samt bedre balance. Hun kan nu øvelserne for/bagpartsvendinger, hun er påbegyndt versader og kontraversader. Vi har fået styr på galopanspring og arbejder nu med tempo i både

Vi får stadig træning hver 14 dag med Lars Poppel, men vejret har drillet og vores udendørsbane er ikke den bedste længere. Vi fortsætter nu i ridehus, og har også deltaget i fællestræning med FWC i trail, det gik fint, men hun har meget at lære endnu :-)

Jeg har netop tilmeldt mig en clinic med Sannee Klindt næste år og skal så have mere western træning :-)

Januar 2016
Malli har holdt en velfortjent pause i den sidste 1½ måned efter en masse rideoplevelser igennem 2015 - hendes første rigtige år med seriøs ridning. Nu er ferien slut, vi skal i gang igen og jeg satte mig op igen den 10/1 og var spændt på om hun var fuld af energi, men hun var det sødeste og gik som om det var i går vi red sidst. Vi har redet stille og roligt på marken da det har været frost og banen var for hård. Vi tog i ridehus midt på ugen og fik travet og galoperet lidt, og igen hun var der bare.

Søndag står den på årets første clinic med Sannee Klindt det bliver spændende at være med til og selv om vi er lidt ømme efter opstart så er jeg sikker på vi bliver det efter søndagens ridning :-)

Det blev en hård opstart, Malli var kåd som en på 2 år så hun måtte først en tur i longen til alt rodeo var brugt op og så kunne vi starte en god intensiv træning, fik meget ros og gode ting vi skulle arbejde på. Malli gik rigtig godt og tror hun er godt øm i musklerne ligesom jeg er så vi skal ud på en lille gåtur i dag og strække ben :-)

Maj 2016Har fået en del træning igennem foråret bla. af Sannee Klindt, Malli har fået mere krop og muskler og bedre balance. Hun har deltaget i 2 western stævner FWC Show4Fun og KH Jackpot Show. Begge stævner er hun kommet hjem med fine resultater.

Oktober 2016
Malli har deltaget i årets sidste stævne med stor succes, hun klaere sig bedre for hver gang. Denne gang deltog vi i open klasser og vi kunne da klare os så det er vist slut med begynder klasserne :-) det er især showmanship der lader til at være vores favorit 2 første pladser hun er en stjerne :-) Der skal arbejdes på pleasure og så tror jeg vi skal prøve at arbejde hen imod ranch riding det ser sjovt ud :-)

Marts 2017
Så rundede vi et nyt årti hvor Malli fylder 7 år. Hun mangler stadig en del i hendes uddannelse, men er kommet langt det sidste år og vi tager næste skridt i år.

Hun begynder at tage god form og arbejder godt, så i år skal vi for første gang deltage i de større stævner med udenlandske dommere, og målet er få et godt ridt og en ok score hos dommerne - vi forventer ingen placeringer men vil være fantastisk hvis vi kommer hjem med en roset eller to, for det er et stærkt rutineret felt vi er oppe imod nu.

Vi kom så småt i gang i januar, men vejret er ikke rigtig med os så det bliver kun til et par gange i ridehus om ugen, men så snart vi kan ride hjemme på banen så skal der trænes seriøst og dagligt.

Vi har tilmeldt os clinic med Natasha Møller i marts og ser frem til at få gode råd med på vejen til vores første stævne i Påsken hos Blue Hills.

September 2017 sluttede vores fantastiske rejse. Malli har gjort en rigtig god sæson og hun er i sin bedste form nogensinde. Det er blevet set ude på showbanen så jeg fik et bud på hende jeg ikke kunne sige nej til. Efter Handelsundersøgelse og kontrol hos Kredsdyrlæge samt enighed om kontrakt er hun nu rejst til Finland til nye spændende eventyr :-) Jeg er stolt af det vi har nået sammen og det har været en lærerig rejse for mig at træne en ung hest <3
Kommentér på:
Paint CLP COLONELS LAIDBACK
Annonce