{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lauritz Af Stokholt 2010

1.553 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

trine b. rasmussen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2007


Dansk Varmblod Lauritz Af Stokholt

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 173 cm. Vi har selv målt ham, så et ca. mål. Og det lille pus vokser jo stadig.
Temperament
Lauritz er den SØDESTE hest!! Han er simpelthen så rolig og cool. Han har sin egen mening om visse ting, men man er jo heller ikke unghest for ingenting. Men han bliver stort set aldrig bange, og tager alting i stiv arm. Han er super nysgerrig og alt skal undersøges, men intet kan skræmme ham. Han er den sejeste 4-års jeg har mødt :-)
Gangarter
Lauritz har de lækreste gangarter.

Skridt: Når først han skridter frem, træder han virkelig langt over sit spor. Når først vi får mere styr på den, er det en perfekt skridt.

Trav: Han har så meget gang i sig, han skal bare først lige finde ud af det. Når først vi får redet mere trav i ham, bliver den super lækker.

Galop: Hans galop er kæmpe stor og super svær at blive siddende i sadlen, når først han galopperer der ud af. Hvis han først bliver redet frem, så er det verdens lækreste galop!!
Stævner
-
Stamtavle
F: Bøgegårdens Laurino
FF: Lauries Crusador XX
FM: Wonne

M: Fabione Mosely
MF: Come Back II
MM: Fabina Mosely
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Lauritz er min nye hest, som gik igenne handelsundersøgelsen d. 27/8, men jeg fik ham dog først hjem d. 5/9. Og han er bare så fantastisk nem, i forhold til hvor ung han er. Han laver intet ballade, men han er bare så nysgerrig og så super charmerende. Han har de sødeste øjne og det dejligste hovede og han skal følge med i alt hvad der sker om ham. Og så elsker han mad ;-). Lauritz er super nem at ride, og han skal være med til at give mig troen tilbage på min ridning og det skrider fremad, for hver gang vi rider. Lauritz er et super godt køb, for mig. Jeg har været rigtig heldig at finde, en så sød og dejlig hest, som jeg samtidig selv har æren af at forme. Helt fantastisk. Jeg glæder mig så meget til, at se vores udvikling, for jeg ved at Lauritz kan udvikle sig til noget kæmpe stort. Han har gangarterne og et kæmpe talent. Og det bedste temperament. Jeg håber vi får en masse dejlige år sammen, men det er jeg slet ikke i tvivl om.

- Ride billeder har vi desværre ikke nogle af endnu. Håber i til gengæld bare vil nyde billederne, af ham :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lauritz Af Stokholt
Annonce