{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Laura 2008

712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Antonia L
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. maj 2012


Islænder Laura

Fødselsår:
2008
Højde:
140cm (er dog ikke helt sikker, så +,- nogle cm er muligt)
Temperament
Hun er en meget følsom hest, som dog hurtig binder sig til et menneske. Hun har sin egen mening om ting, hvor man er nødt til at sætte sig igennem.
For at få det bedste temperament ud af hende, skal man selv være utrolig afslappet og vide hvad man vil.
Hun er et kæmpe nusse-hovede som elsker opmærksomhed og mad!
Gangarter
Hun har alle 5.
Skridt: Fin skridt, god hastighed
Trav: Bliver bedre og bedre
Galop: Rigtig god galop
Tölt: Er mest glad for at tölte på tur, dog har jeg ikke trænet det så meget
Pas: Ikke trænet
Laura havde en "ponytrav" til at starte med, altså mange små skridt - hurtig hastighed. Men nu er hun begyndt at gå til bidet og lave større skridt med godt tempo.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Hun har desværre kun grøn pas.
Far: Litfari fra Kransmose
Farfar: Vigri fra Ragnheidarstöd
Farmor: Væna Frekja fra Tindbæk

Mor: Frekja fra Stut. Hanegal
Morfar: Leó fra Stóra-hofi
Mormor: Friða fra Lejre
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg blev part på Laura d. 08.07.2014 , hvor jeg ret hurtigt fandt ud af at vi passer rigtig godt sammen. Jeg har arbejdet med hende næsten dagligt siden der.
Til at starte med, kunne hun godt finde på at stejle under rytter eller trække sit hovede ret voldsomt til venstre, hvis hun blev lidt bange for noget eller var uenig. Efter 1-3 måneder fik jeg hende dog fuldstændig vænt af med det og siden der går det kun fremad.
Jeg arbejder lige nu meget på at hun ikke længere er bange for ting og sager, dog har det ikke altid været nemt. Vi har et par styrt og vilde galopture bag os. - Dog er jeg nu startet HELT forfra med hende hvad der angår trafik, fremmede steder og pludselige lyde.
Jeg har overvejet at købe hende, dog havde vi en ret dårlig oplevelse i starten af september. Ejer og jeg har aftalt at jeg må fortsætte med at have part på hende, og næste år må jeg så vælge om jeg køber hende eller ikke.

29.11.2014
Vi har været på vores første tur efter næsten to måneder fyldt med gåture og jordarbejde. Turen var perfekt! Hun gik igennem alt og kiggede på tingene i stedet for at lave ballade og løbe af sted.

16.02.2014
Det går rigtig godt med hende. Vi har været på en del ture - både alene og sammen med andre. Nu vil hun helst ikke andet end at ride/gå ture.
Dog kan man til tider mærke unghesten i hende. - Hvis ikke jeg rider mindst hver 2.dag, har hun så meget energi at hun næsten ikke er til at styre. Men alt i alt er jeg så glad for hende og at jeg kan få hende forbi alt uden at hun laver for meget ballade.

Beslutningen er faldet - Jeg køber Laura!!!

13.08.2015
Jeg har været meget ude at ride på hende sammen med andre heste de sidste par dage, så i dag valgte jeg at ride ud alene. Hun laver selvfølgelig stadig en masse ballade med at stejle og ville bestemme i hvilken retning vi rider. Men jeg er blevet meget bedre til at læse hende, og få hende til at slappe af igen. Så efter ca 15-20minutter, var hun som en engel.
Hun elsker at få lov til at galoppere, så det får hun lov til at gøre rigtig meget på marker. Vi målte vores hastighed på en mark i dag. I fuld galop kom hun op på 33km/t.. Jeg er virkelig stolt af hende. Hun løber ikke længere panisk af sted og jeg kan styre hendes tempo med stemmen... Hun er min drømmehest!

03.09.2015
Laura er nu min hest! <3
Kommentér på:
Islænder Laura
Annonce