{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Mihrabs Beauty 2006

1.765 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie Linding R
Kvinde | 25 år | Oprettet: 13. feb 2011


Arabisk fuldblod (OX) Mihrabs Beauty

Fødselsår:
2006
Højde:
153
Temperament
Fantastisk sind og total cool med alt.
Gangarter
Over middel med indundergribende bevægelser
Stævner
Skørping rideklub - februar 2015
LD1 - 73,33% - vinder af klassen
LD2 - 63,33% - ingen placering

Skrødstrup efterskole - marts 2015
LD2 - 59,5% - ingen placering

Bønderskovens rideklub - maj 2015
LD1 - 69,4% - vinder af klassen
LD2 - 68,6% - vinder af klassen
LD2 procentklasse - 69,3% - vinder af klassen
Dressurcuppen for hest - 137,9 %. Samlagt over 2 dage - vinder af det hele

Graverhusene - september 2015
LD2 - 65,2 % - ingen placering

Bønderskovens rideklub - oktober 2015
LD2 - 68,6 % - vinder af klassen
LD2 procentklasse - 72,6 % - vinder af klassen

Kongerslevrideklub - november 2015
LC1 - 67,6 % - vinder af klassen

Skørping rideklub - februar 2016
LC1 - 63,2 % - tredje plads
Stamtavle
DSAH

Far: Brahim
Farfar: Red Crest
Mor: Flarisa
Morfar: El Mokari
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en helt fantastisk hoppe med et helt fantastik sind. Hun kommer desværre fra en fortid, hvor hun ikke har haft det så godt, så hun har derfor ikke været så meget i hænder det meste af hendes liv.
Det blev der straks lavet om på, da hun kom til os. Hun fik massere af kærlighed og omsorg og lidt efter lidt, kunne man se hendes udvikling. Det kan vi stadig, og se den udvikling der sker med hende fra dag til dag. Den glæde hun udstråler, og hvor meget hun nyder det.

Hun er ikke tilredet endnu, men vi er fuld igang med at få hende redet til. Hun er så cool med alt og er overhovedet ikke bange for noget. Hun er så utrolig nem at håndtere.

Det var ikke meningen at hun skulle blive min, men efter at jeg lige har mistet min pony, besluttede jeg at hun skulle blive min fremtidige hest. Da dette næsten lige er blevet besluttet, har jeg desværre ikke så mange billeder og vi kender ikke hinanden særlig godt endnu. Vi arbejder på det og der vil komme massere af billeder undervejs.

Jeg kan virkelig godt begynde at se en forandring med hende nu. Vi er ved at få opbygget et fantastisk bånd til hinanden, og vi begynder at stole mere og mere på hinanden. Det er så dejligt at se hvor meget hun virkelig vil det her. Det er så dejligt at arbejde med hende. Hun prøver sit aller bedste for at gøre sin ejer glad, og det gør hun bestemt også. Den samarbejdsvilje hun har er simpelthen så dejlig.

D. 5 december tog mig og min mor ned for at hente Mihrab fra tilridning. Jeg havde ikke været oppe og ride på hende endnu, så det var også den første gang jeg skulle det. Da vi kom derned sadlede vi op og jeg kom op på ryggen af hende. Det var så fedt! Endelig gik ens ønske i opfyldelse og det gik så godt! Hun var så sød og lavede ingen numre med mig. Det var som en drøm endelig at sidde der.

En uge efter at Mihrab var kommet hjem fra tilridning skulle vi for første gang i ridehal, da vores egen bane ikke er så brugbar pga. vejret... Det gik super godt og hun var så sød. Jeg skulle prøve at trave for første gang på hende, og jeg blev desværre nødt til at stoppe kort tid efter, da jeg har en knæskade og ikke kunne holde til det... Men hun var så sød ellers. En fornøjelse altid at komme op på hende.

Idag d. 14 december skulle vi på vores første tur. Vi havde redet lidt på banen inden og det hele gik bare super godt! Min mor trak mig hele vejen, men det blev heller ikke til en så lang tur. Hvis hun skulle begynde på et eller andet havde min mor fat i hende, da jeg ikke kan holde mig fast pga. min knæskade... Hun gik det meste af vejen ret afslappet og det var så fedt. Jeg glæder mig bare til at mit knæ bliver bedre, så vi kan komme ordentligt igang.

Januar 2015
Det begynder at gå rigtig godt med vores ridning. Jeg er begyndt til genoptræning med mit knæ og det har allerede hjulpet en del. Så nu er vi fuld igang med ridningen. Det går så godt, og vi er lige begyndt at få undervisning. Nu håber jeg bare på at vi kan komme til vores første stævne i slutningen af februar, så jeg håber inderligt vi bliver klar til det

Februar 2015
Igår var vi til vores aller første stævne sammen, og Mihrabs første stævne nogensinde. Vi red LD1 og LD2.
Vi red til 73,33% i LD1'en og vandt den. Hold op hvor er jeg glad. Havde aldrig troet at vores første stævne skulle ende med en første plads, med en del procenter fra anden pladsen. Total fed følelse at ens arbejde giver pote allerede efter kun 2 måneders optimal ridning!
I LD2'en kom vi desværre i bunden, da jeg var så dum at glemme programmet hele to gange... Så der kom desværre nogle minus point, som trak os rigtig meget ned.... Men alt i alt, har det været en fantastisk oplevelse. Vi nød det begge to, og det strålede bare ud af Mihrab at hun ville dette og gøre sit yderst bedste. En stjerne hest jeg har fået mig! Kunne ikke være mere glad!

April 2015
Vi har holdt nogle ugers pause pga. jeg har skulle flytte, så der har ikke lige været så meget tid. Nu er vi så startet op igen, og det går fantastisk godt. Jeg tror virkelig det har været godt for hende, at hun har fået lov til at stå lidt.
Vi er nu også gået igang med galoppen, og det går super godt. Hun var så sød den første gang jeg lagde benene til hende. Først havde jeg lidt problemer med at finde balancen, men efter et par gange kom hun endelig i en ordentlig galop. Jeg fik det største smil på læben, og jeg var så lettet over at det gik så godt.

Den tredje gang jeg skulle galoppere på hende gik det ufattelig godt. Vi kom helt ned i et arbejdstempo, og jeg kunne næsten vende hende ind på en volte. Det er så fedt at hun bare udvikler sig i den rigtige retning så hurtigt, og jeg håber vi snart skal til nogle stævner igen her i maj måned.

Maj 2015
Vi har idag og igår været til vores trejde stævne, hvor det gik fantastisk godt! Vi startede LD1, LD2 og en procentklasse med LD2. Hun var simpelthen så god, og vi gik hen og vandt det hele. Ikke nok med det, var vi også dem, som fik de højeste procenter, og derfor vandt vi cuppen for hest i dressur, med en del procenter over 2. pladsen. Det er så vildt den udvikling vi er igang med, og det går kun fremad. Jeg havde aldrig troet at vi skulle opnå dette, ved blot vores tredje stævne.

Selvfølgelig havde jeg nogle dejlige veninder og kæreste, der sørgede for at jeg kom en tur i hestenes vandtrug og blev rullet i mudder bagefter, haha.
En fantastisk weekend med en masse minder. Kan ikke vente til at vi igen skal ud og vise os frem på stævnepladserne her til sommer!
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Mihrabs Beauty
Annonce