{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Horsebjerg Wizard [Himmelhest] 2010

1.311 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie H
Kvinde | 25 år | Oprettet: 1. jun 2009


Pinto Horsebjerg Wizard

Fødselsår:
2010
Højde:
185 cm med sko
Temperament
Cool hest, der fandt sig i stort set alt, hvis du gik først og viste ham vejen.

Han var en venlig hest, fra starten, der ikke havde noget ondt i sig. Dog gjorden den manglende livserfaring ham til en mere nervøs hest.
Men når du vandt hans tillid, kunne du får ham til alt.

Da jeg fik ham, rystede han ved berøring, men endte med at være det største nussehoved <3
Gangarter
Wizard havde 3 rigtig gode gangarter, der helt klart er over middel. Især traven skal bemærkes, med rigtig fine løft, specielt med forbenene!

En hest der ville være blevet bemærkeret hvorend man tog hen.
Stævner
Nåede vi aldrig
Stamtavle
Han har fuld stamtavle.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Desværre mistede jorden denne dejlig dreng på grund af en ulykke på folden hos den nye ejer. Men elsket var han til det sidste, og hun har passet så godt på ham.

Wizard var en dejlig meget stor hest, med det dejligste temperament. faldt for ham med det samme, ligesom alle andre på gården <3 <3

Han var serdeles lærenem, og opfattede hurtigt pointen i det vi bad ham om. så selvom jeg kun havde ham i lidt under et års tid, så vi en kæmpe udvikling. Med en masse kærlighed, fik jeg min drømme hest! <3 <3

Wizard gik fra at være en hest, man ikke så nemt kunne komme til og som ikke stolede på mennesker, til at stå med vrinskenden med hovedet ude nå jeg kom ind i stalden. Desunden elskede han at lave noget og komme ud og se verden. han tog det hele i stiv arm, når man først havde han hjerte.

Han blev tilredet som 4 årig af professionel berider, og alt virkede perfekt, så jeg fik min drømme hest hjem. Der gik et par måneder hvor vi havde den bedste tid og kunne virkelig se fremskridtene, indtil han smed mig af. Da jag desværre fik hjernerystelse kan jeg ikke huske det, men jeg røg af 2 gange. Vi vidste på daværende tidspukt ikke at grundet var kissings spines, hvilket gav ham stor smerte i ryggen. Dette førte til at han løb af med mig, da han ville stikke af fra smerten, til sidst kunne jeg ikke blive hængende mere, da han var så stor og vendte på en tallerken. Jeg valgte derfor at sende ham tilbage til berideren, så hun kunne hjælpe os med lige at finde båndet igen. alt gik godt, og jeg begyndte at ride ham igen, da han smider berideren af på samme måde og grundlad. Der indser jeg at jeg med skolen og arbejdet ikke kan magte den opgave der er i ham. Han bliver derfor solgt, til en fantastisk pige, der desværre kommer ud for det samme, og finder ud af det er kissings spines, der er skyld i det.

Han var en fantastisk hest, som jeg stadig elsker højt, og savnet er stort. han fortjente det bedste her på jorden, men grundet skadet på folden, var det bedst at lade ham få fred <3 <3 Vil aldrig komme mig over det venskab jeg fik i ham, og har aldrig fortrudt købet af ham. han lærte mig så meget mere end jeg havde håbet på. og selvom han havde kissings spines var han min drømmehest. <3

Det sidste billeder er fra da vi var ude at se ham første gang. Da vi så fik ham var han blevet meget tynd, men nu han har forandret sig meget allerede, med noget mere mad, og lidt træning.

Han var en fantastisk hest med et godt hoved, opg talentet for at nå langt indefor dressuren. <3

R.I.P. min lille baby.
I hjertet gemt aldrig glemt <3 <3
Du gav mig glæden tilbage ved ridning<3
Ingen vil kunne erstatte det bånd vi byggede <3
Kommentér på:
Pinto Horsebjerg Wizard
Annonce