{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gørklintgårds Lerato 2008

5.097 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Le Coeur ~
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. maj 2008


Dansk Varmblod Gørklintgårds Lerato

Fødselsår:
2008
Højde:

176
Temperament

Årh den bedste på så mange måder, og den største bisse på mange andre måder :-p Han er virkelig det største nussehoved til dato, han kan stå flere timer med hovedet i ens skød og bare blive nusset. Han kommer altid hen til en på folden og vil snakke. Da jeg fik ham havde han dog et par unoder som at han skrabede utrolig meget med forbenet, og så snart man var steget af var han ved at vælte en fordi han skulle kløes, og det var en kamp at få hovedtøjet af fordi man ikke kunne komme til...

Under ridning er han dog en liiiidt andet, faktisk en værre sprællemand. Nogle dage er han meget sød (ser dog spøgelser OVERALT), andre dage er han en bisse og går sine egne veje :-) Han bliver dog aldrig for voldsom på nogen tidspunkter, og det er altid 'unykker' der er til at have med at gøre.
Gangarter

Middel skridt
Middel trav
Over middel galop
Stævner

En helvedes masse... :p

Leo er en rigtig multihest, og har deltaget i både military, spring, dressur, trec og ja sågar voltigering har han været med til!

Vi starter pt. CNC1* i military, LA spring og vi har startet op til La2 dressur men ville være klar til at rykke opad såfremt jeg kunne overbevist mig selv om at starte flere dressurstævner :-D
Stamtavle
Far:
Blue hors leredo
Farfar:
Leandro
Farmor:
L.e. hardie
Farmors far:
Rafa-l
Farmors mor:
Sibilja karmishøj
Mor:
GØRKLINTGÅRDS CAPANA
Morfar:
Carpaccio
Morfars far:
Caretino
Morfars mor:
Bettina ii
Mormor:
Lagonda
Mormors far:
Lagano
Mormors mor:
Rosetta-stone


Køn

Vallak
Bemærkninger

Lerato, i daglig tale Leo eller lillebror, er den sødeste, frækkeste drengerøv! Han er så utrolig klog og lærenem at man til tider lige må tage en dyb indånding og tage det stille og roligt. Han ved heldigvis ikke hvor stor han er. han er utrolig kærlig, og kæler dagligt med staldens kat. Han er virkelig en darling, og virkelig mors baby!

Jeg prøvede ham torsdag den 31. juli og var bare solgt. Selvom han var ved at bukke mig af af ren glæde over at springe, vidste jeg bare det skulle være ham. Så søndag den 3. august august hentede vi ham hjem så vores egen dyrlæge kunne tjekke ham. Tirsdag d 5 august gik han igennem handelsundersøgelse og var MIN!

Selvom jeg købte en hest der kun havde sprunget få gange i sit liv tog jeg chancen og købte ham, for han var bare den helt rigtige. Heldigvis viser det sig at der gemmer sig et lille hopdyr derinde. Forhåbentlig kommer vi til at kunne ses på militarybanerne fra 2015, men nu må vi se.

Desværre blev han sparket på folden og fik et sår på hasen der gik betændelse i så han blev meget halt. Så uheldigvis har han stået stille i ca 3 uger, da jeg vil være sikker på det er helt ovre. Håber snart han er klar til at komme med ud og lege videre igen :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Gørklintgårds Lerato
Annonce