{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Roland [Tidl. part] 2002

928 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Athos&Nanna<3
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. aug 2011


Oldenborg Roland

Fødselsår:
2002
Højde:
162.
Temperament
Roland er en bisse. Men en sød en. Han prøver grænser af med en, men når man lige har fortalt ham at han altså godt liiige kan tage sig sammen og lade hver med at være sådan en lille bandit, så er han bare det skønneste. Roland har det dejligste sind – så fredfyldt, kærligt og drilpindsagtigt. Han er en rigtig charmør. Han har sine egne meninger, men man kan altid spørge ham om han ikke har lyst til at prøve noget andet, og det er han (næsten) altid frisk på. Roland er så sød, og han kommer altid en gladelig i møde ude på folden. Altid frisk på at lave noget (for det meste), og man kan få ham til næsten alting så længe man er der for ham og viser ham vejen. Dejlig hest.
Gangarter
Roland er nok en af de bedst sammensatte heste jeg nogensinde har redet på. Hans gangarter er formidable at sidde i.
Skridt: Fin, til tider lidt ”sløv” skridt. Dejlig vuggende gang når han endelig kommer i gang. Middel
Trav: En af de bedste trav jeg nogensinde har siddet i. SÅ fin. Træder så godt ind under sig. God taktfast trav. OVERMIDDEL.
Galop: Skøn opadgående, til tider lidt forpartsagtig, galop. (Kiropraktor har været ind over så nu bliver det meget bedre!). Dejlig galop at sidde i. Super rummelig og virkelig behagelig bevægelser. OVERMIDDEL.
Stævner
Ingen med mig og det kommer heller ikke til at ske. Muligvis juleoptog og agility.
Stamtavle
Kender jeg ikke, men har rødt pas.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Roland er en landbrugsskolens heste som jeg rider fast 3-4 gange om ugen pr. august 2014 og modtager undervisning på af Lene Særmark.
Roland er en fantastisk gæv gut. Han er simpelthen så god i alle henseender. Så mild og blid, men stadig med egen mening. Under rytter er han fantastisk lyttende, reagere promté på signaler og er generelt super lydig. Jeg er rigtig glad for at have muligheden for at ride og passe Roland.
Roland og jeg laver lidt blandet og har allerede nu et helt fantastisk bånd.
Jeg har redet en masse turer, redet bidløs og uden sadel, redet dressur, modtaget undervisning, givet den gas på ovalbanen, lavet jordtræning og trænet små tricks. Han er genial til det hele. Så sej. Har ikke på ét tidspunkt følt mig utryg ved ham da han er så dejlig rolig, også på trods af at han gang imellem hopper lidt hist og pist til siden. Men det jo bare hans charme. Er hel pjattet med ham.

Undervisningsdagbog – (Lene Særmark)
26/8-14: Første undervisningtime, gik okay. Lene underviser i en hel anden form for ridning end hvad jeg er vant til så det skulle jeg lige vende mig til + kun 2 gang jeg sidder på Roland.
2/9-14: Første jordtræningstime, gik godt. Lærte hvordan jeg skulle håndtere Rolands napperi og generel bedre kemi mellem Roland og jeg.
9/9-14: Gik bedre i dag. Roland er så sød.
16/9-14: På en måde var det super dårligt, men på en anden måde fik jeg så meget ud af det bagefter. Lidt alternativ undervisning, Lene tog tøjlerne fra mig og så skulle jeg ride Roland rundt kun med ben og sæde og styre ham. Specielt, og synes det var latterligt i starten, men det gav virkelig pote næste gang jeg skulle ride.
23/9-14: Bedste undervisning indtil videre. Det gik SÅ godt. Fik ros for mine ben, sæde og opstilling. Vi galopperede for første gang til undervisningen, trænede anspring, og ja, Roland var bare SÅ fantastisk.
30/9-14: Jeg var lidt træt, men Roland var sød. Vi trænede ligeudretning mellem kegler og det gik super. Fine volter vi havde idag og god trav.
7/10-14: Nok den bedste trav han nogensinde har præsteret med mig på ryggen. Han gik så fint og godt til, gode bagben, og ja generelt var han bare SÅ god. Vi trænede styring, små volter, øgninger og kegler og han var bare al al for lækker.
14/10-14: Var kommet til skade med mit øje, så red uden at kunne se noget, men hold kæft hvor gik det godt! Super fin trav, og han lyttede så fint.
21/10-14: Vi var to til undervisning idag og den anden rytter var meget nervøs anlagt, så synes ikke fokusen var 100% i orden, øv, men det gik fint nok.
4/10-14: Havde styret på en anden hest så havde fået hjernerystelse så var lidt rystet. Men hold da op hvor gik han godt idag. Lyttede simpelthen så fint til mine signaler, var så blød, og ja, super fin undervisning.
11/10-14: Min underviser red ham kort. Synes at han en uge havde været lidt underlig, det viste sig også at han hurtig blev dårlig - kolik, så nåede kun at ride ham ganske kort, som egentlig gik fint, men øv slutning.

Andre specielle dage –
13/9-14: Første galop
14/9-14: Første gang uden sadel
15/9-14: Første tur
19/9-14: Første gang kun i grime+træktov, og uden sadel
5/10-14: Lang skovtur.
30/10-14: Trav uden sadel
Kommentér på:
Oldenborg Roland
Annonce