{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Nero La Prince [Min part] 2002

699 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MbyM
Kvinde | 22 år | Oprettet: 13. okt 2014


Fjordhest Nero La Prince

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er 139 i stang, men kraftig bygget.
Temperament
Han er en sød ponymus under strigling (undtaget når man finder det gode sted, så bliver han helt vildt underlig). :-D Men en rolig pony, nej det kan man ikke ligefrem sige. Han stiller sin rytter over for en del udfordringer, hvor han bl.a. kan inde på at sparke efter pisken, bukke, stejle og alle de andre normale "jeg skal drille" hesteting.
Gangarter
Skridt: Han er meget doven, og skal derfor lige drives lidt på, men ellers super fin.
Trav: Der er to "Nero" trave: 1. Doven, og løfter knap hovene. 2. Så er der den trav som han normalt laver hvor han er meget fremadgående, og vil gerne sætte over i galop, så han skal lige holdes tilbage. :-) Pga. jeg ikke har redet så meget på ham, da jeg på et tidspunkt holdte en pause pga. tidsmangel (fra både min og Mayas side).
Galop: Han har en MEGET fremadgående og MEGET underlig galop, så jeg har kun galoperet på ham et par gange, men det gik godt nok. :-)
Stævner
1 stævne med Maya i en LB3 hvor de fik en 2 plads.
Men vi må se med tiden, og jeg kommer ud og starter lidt.

Jeg har aldrig haft interessen for stævner før jeg red ham, men eftersom jeg med tiden er blevet meget mere seriøs omkring min ridning, så må tiden vise om jeg kommer ud og rider stævner. :-D
Stamtavle
Kender den ikke, men han er 100% fjordhest.
Køn
Han er en hidsig men dejlig vallak, blev kasteret som fireårig, og siden da har han levet livet som vallak :-)
Bemærkninger
Han er min part, som jeg rider ca. 2-3 gange om ugen (det kommer an på hvor meget mig og Maya snakker sammen, da vi begge har meget travlt med skolen (tusind tak nye skolereform)).

Jeg starter snart på en dagbog (hvis han kommer ind), men jeg skriver lige hans "historie".

Han startede med at være børnehjems pony, hvor han blev redet HVER dag og næsten KUN i cirkler, hvis de var på ridebanen. Ellers red de i skoven, som lå tæt på.
Derefter kom Mayas mormor og købte ham. Han kom ud og bo på deres gård (højsegaarden), hvor han den dag i dag bor sammen med Elliot, Vicktoria, Berta og Hector (fugle, hunde, katte osv).
Mig og Maya er begyndt at genoptræne ham. Selvom han kan være så sød når man er i staldet finder man hurtigt ud af han stadig har sin egen mening.

Der kommer mere tekst, hvis han kommer ind.
Kommentér på:
Fjordhest Nero La Prince
Annonce