{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moondance Molly 2003

910 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nikita Jørgensen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 4. okt 2014


Anden særlig race Moondance Molly

Fødselsår:
2003
Højde:
1.40
Temperament
Molly kan godt være lidt af et stædigt æsel til tider, men ellers formår hun at være meget rolig, og hun vil kun det bedste for rytteren. Man skal også holde hende ret meget tilbage, da der kun er én vej for Molly, nemlig fremad.
Gangarter
Molly har nogle rigtig skønne gangarter, men har dog en tendens til at blive lidt hurtigt i galoppen.
Stævner
Det har her aldrig rigtig været meningen for mig at gå til stævner, og derfor er det heller ikke noget vi gør. Vi elsker bare vores små "hygge-ture".
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Min interesse for heste har altid været noget så stor. Da jeg havde sommerferie i 8 klasse, fandt jeg det her sommerjob, på en gård med en masse shetlændere, og det var for at bevise for mine forældre, at jeg ville det her, med heste.

I en lang periode red jeg på min venindes hest. En rigtig rar gammel bamse. Vi var tit på skovture sammen, hvor jeg red hendes hest, og hun red på en anden. Hun fortalte mig på første ridetur, at jeg så ud som om at jeg godt kunne ride (selvom jeg der, havde ingen erfaring med ridning). Vi kom hurtigt ud på ture, hvor vi også travede en del. Så en dag, sagde min veninde til mig, at jeg var meget hurtig til at lære, og at hun synes at vi skulle prøve at galopere. Det gjorde vi så, og hvor blev min veninde bare overrasket. På hele turen tilbage til gården, fortalte hun mig at hun var så imponeret, og at jeg bare måtte have "ridningen i blodet". Jeg havde aldrig nogensinde fået undervisning, kun trækture på de der campingpladser, hvor man bliver trukket rundt, så jeg blev selv utrolig overrasket. Mit første spring på hendes hest, var omkring 80 cm, uden forberedelse. Vi fløj bare. Herefter så mine forældre mig ride, og de mente at det så fornuftigt ud. Stort set hele min familie har haft heste, der i blandt min far, og også min mor. Så der gik ikke længe før at jeg fandt Molly. En lille yndig pony. Perfekt i størrelsen. Herfra gik alting så hurtigt! D. 15/10-2014 blev Molly min helt egen. Hun er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Selvom hun har et rigtigt pony-humør (især på fold ;) ) så er hun så kærlig, og selvom det tog noget tid for hende at stole på mig, så gør hun det nu.

Vi er nået så langt nu. Vi gik fra at jeg var bange for at ride på hende, fordi alt var nyt. Og Molly ville aldrig nogensinde fanges. Ikke tale om. Nu står vi her, et år efter. Hun kan trave ved siden af mig, i cordeo, kommer når jeg fløjter og nusser mig på ryggen, med hendes mule, når jeg renser hendes hove. Alt det tvivlen omkring om man nu har gjort det rigtige, det er det hele værd. Ikke giv op. Tro på at det nok skal blive godt, og ja. Så bliver det godt :)
Kommentér på:
Anden særlig race Moondance Molly
Annonce