{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cæsar [Tidl. hest] 1997

500 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura S
Kvinde | 24 år | Oprettet: 16. feb 2013


Anden særlig race Cæsar

Fødselsår:
1997
Højde:
Cæsar er 1.53 så meget lille hest :))
Temperament
Cæsar har generelt et meget roligt temperament, tager alting stille og roligt. Han er 100% stabil
Gangarter
Stridt: Middel, ikke så fremadgående.

Trav: Middel, hellere ikke fremadgående.

Galop: Middel, hans galop er lidt hurtig når man kigger på ham i galop, men når man sidder på ham har han et godt tempo
Stævner
Han har startet lidt stævner ved tidl ejer..
Mens jeg har haft ham har vi startet 2 klasser færdigt, opgivet 2 og været til ringridning

1. stævne: Det gik rigtig godt vi startede en LD1 for det var mit allerførste stævne, men vi red til 62% fik en 5. Plads ud af 17

2. stævne: Det gik fint, kom til og lægge benene forkert til ham i et af hjørnerende så han lavede et hurtigt galopanspring, det var osse en LD1 og vi red til 64% kan ikke huske hvor mange vi var i klassen.

3. stævne: Ved ikke lige hvad der gik af ham, havde aldrig set ham sådan før, men ja han ville ikke op til dommervågnen, så blev nød til og give op.. Skulle starte en LD1.

4. stævne: Det var samme dag som min LD1 så der gav jeg også op :i og det var en LD2

Ringridning: I ringridning fik vi en 2. sidste plads, men det var dog kun min fejl, da han havde godt tempo og han vidste hvad han skulle (han har prøvet det en del gange)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Rigtig rigtig KØN vallak ;)
Bemærkninger
Cæsar er en blandning af Araber og Trekhner, han er god som dagen er lang, har haft Cæsar i snart 4 år, og har nydt hver dag med ham, vi har lavet tricks, vi har været på tur, vi har startet stævner, vi har bare hygget os, han er ikke den store spring/dressur hest, så vi hygge rider egentlig bare.

På tur er han tit den der går forrest og stopper til tider op for at sikre sig at alle er med. Vi stod på en rideskole i Thorsager der hedder Kongsvad og lige ved siden af der lægger der en togbane som han går lige over, vi red altid forbi nogle sommerhuse, hvor der er hunde der gø'er og egern der kommer løbene, og det er han også helt ligeglad med. Man kan dog ikke ride tur på ham selv, for han bakker hele vejen tilbage, vi har været ved og træne det lidt, også har jeg fundet ud af hvis jeg trækker ham ud af indkørelsen også sætter mig op på ham, så kan vi sagtens ride tur.

Jeg har lært Cæsar lidt tricks, han kan høje benløft fra jorden, dog ikke med rytter endnu. Han kan osse kysse og lidt smile, vi er ved og øve os i at neje.

Der kommer mere opdatering løbende :D
Kommentér på:
Anden særlig race Cæsar
Annonce