{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Nero 2008

797 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline N
Kvinde | 22 år | Oprettet: 19. okt 2014


Haflinger Nero

Fødselsår:
2008
Højde:
han er sådan cirka 147-148 i stang
Temperament
helt rolig og cool, men han kan godt blive lidt bange for fugle. her til næste sommer vil mig og min mor tage en tur til stranden hvor han aldrig har været før, men selvfølgelig sammen med en anden pony og hvores den bette derhjemme (Luna) der kan selvfølgelig godt komme tider hvor han bliver bange for noget men what the hell han er jo kun lige blivet 6 år! der hvor vi fik ham havde han sldrig været inde i en ridehal så vi ville selvfølgelig gerne se hvordan han reagerede inden vi købte ham for der hvor han står er der indendørs ridebane men også udendørs, men han tog det helt fint, og jeg sat mig op uden problemer, og kunne bare skridte og trave rundt uden der var nogle problemer.
Gangarter
super god skridt,trav han skridter nemt over, traven er fin og især øgninger det kraver godt nok lidt at blive sidene i nedsidning :p hans gallop er super skøn især når han søger godt ned til bidet og går stabilt med hovdet.
Stævner
har ikke været til stævne på han i nu da jeg han lige skulle rides op da jeg fik ham i 2014, men ellers skal jeg her til November i 2014 men det er godt nok på hjemmebane så der har vi en fordel. men ellersskal jeg have fat i en hestetrailer så vi også kan køre til stævne.
Stamtavle
F: Nasti-D HAH 25
M: Charlet
Køn
han er en skøn vallak.
Bemærkninger
han har en lang hvid bliss, lang pandelok og hale. han er meget mørkebrun om efteråret og vinteren og om foråret , men om sommeren er han meget lys i pelsen.
Kommentér på:
Haflinger Nero
Annonce