{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race SØBORGGÅRDS PI-SHERRY [Tidl. part] 2004

685 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura L
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. feb 2010


Anden særlig race SØBORGGÅRDS PI-SHERRY

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 155
Temperament
Sherry er en sød hest. Kan godt være lidt sur i stalden. Sherry er ikke glad for at få sadlen på. Når man rider på hende, lytter hun til sin rytter, men man skal være være bestemt i sine signaler, eller så "misser" hun det.
Gangarter
Skridt: Går meget fint fremad.
Trav: Når man rider hende frem, så går hun rigtigt godt. Sherry har en lidt mærkelig trav, som man skal vende sig til.
Galop: Hun har den dejligste galop, når hun bliver redet fremad.
Stævner
Vi har indtil videre kun startet Terræn spring hvor vi starte 80 hest. Det blev til 3 stop, hvilket er fint og en enkelt Military stævne, hvor vi blev diskvalificeret på springbanen.
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hun er en dejlig, men fræk hoppe.
Bemærkninger
Sherry og jeg fandt sammen d. 13 August 2014. Hun var en bandit, når man skulle hente hende fra folden af. Hun stoppede op ved hvert skridt hun tog. Meget sur når jeg skulle strigle hende. Okay når vi red. Det var ikke en god start for os. Jeg tænkte at hun skulle tages med kærlighed, så jeg nussede om hende. Gav hende guffer og var sød ved hende. Hver gang hun gjorde noget forkert, trak jeg mig væk.

Så en dag til dressur, ville hun ikke frem i trav, så jeg tog hende med op i stalden. Sherry har efterfølgende været hos en special dyrlæge, der kan nogle specielle ting. Efter besøget hos dyrlægen, skulle hun rides af en anden i 14 dage.

Jeg begyndte at ride på hende igen efter de 14 dage. Hun kom straks ned til biddet. Gik fint og var mere smidig i kroppen, end hun var før. Jeg begyndte også at galoppere på hende, fordi at jeg skulle prøve at springe i terrænet på hende. Det gik okay, så længe at jeg troede på det.

Jeg fik kun 1 år med hende, fordi der var hele tiden et eller andet galt, så nu er hun i gang med genoptræning for 4 gang på 1 år. Når Sherry bliver klar igen, skal hun kun gå som hyggehest
Kommentér på:
Anden særlig race SØBORGGÅRDS PI-SHERRY
Annonce