{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Bella Notte 2012

1.071 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trakehner Bella Notte

Fødselsår:
2012
Højde:
2 års 158 cm.
3 års 160 cm.
3 års 162,5 cm.
Temperament
MEGET rolig.
Gangarter
Er kun set løs.

Skridt ser fint ud.
Trav skal fremhæves.
Galop ser også fin ud.
Stævner
Ingen endnu :-)
Stamtavle
Mor: Babett
Far: Aston Martin
Morfar: Blue hors Silver Moon

Flere kommer, når tiden er til det.
Far:
Aston martin
Farfar:
Monteverdi
Farfars far:
Partout
Farfars mor:
Miami
Farmor:
Anastasia
Farmors far:
Sixtus
Farmors mor:
Aida
Mor:
Babett
Morfar:
Blue hors silver moon
Mormor:
Beauty
Mormors far:
Schwedengruss
Mormors mor:
Boradi


Køn
(S)køn hoppe.
Bemærkninger
Jeg har lige købt Bella Notte i dag 29,10,2014, som i daglig tale bliver kaldt Bella. Jeg har kendt og haft med hende at gøre i et års tid nu. Så jeg kender hende ind og ud.

Hun er en helt igennem en fantastisk, og meget klog hest. Hun skal så småt til rides om 4 måneder. SÅ det ser jeg vildt meget frem til, jeg skal kun gøre hende ryttervandt, og så er planen at få en ud. Hun kan en masse ting, som longere, gå ved siden af når man cykler og kysse. Hun er kun lige gjort hovedtøjle vant, og har prøvet at have sadel på en gang. Vi har løstsprunget to gange på det år, og hun synes det fint nok. Men det klart ikke hendes stærke side, det er noget jeg vil holde lidt ved lige, så det ikke kun bliver dressur når hun er tilredet.

16.11.14

Vi har den sidste måned påbegyndt at bruge bid, og i fredags var første gang uden grime, og løs på ridebanen. Hun er den sejeste to års hoppe. Vores mål er hun skal kåres til næste år, så i starten af marts begynder vi tilridning. Det skal nok blive spænede, for hun er bare så sej og rolig med alt det nye der sker omkring hende :-)

30/8-15
Bella har desværre gennemgået lidt sygdom.. :-( rigtig øv! Først en der sparkede hende på bringen, og så mavesår... Så jeg har kæmpede meget med hendes vægt! Men er nu snart helt på toppen.
Vi var også på Roskilde dyrskue, dog ikke med nogen forventninger, da hun havde været skadet op til, og kun været rask i 2 uger, efter sparket. Så vi tog af sted for at få oplevelsen.
Men hun klarede bare dagene deroppe så sejt, og fik en super fantastisk bedømmelse. Hun fik 22 point ud af de 24. Men gik dog ikke videre til skuet bedste 3 års, men jeg har aldrig været så glad før. For hun var bare en super sej stjerne, så det gjorder bare alting. Men desværre varet vores held ikke.. Hun fik desværre panikkede i boksen og fik flået grimen igennem hendes læbe... Og fik derved 15 sting i læben, men igen var hun bare sej. Dyrlægen var synes var rigtig cool med det hele. Men som om at det ikke var uheld nok, ramte ulykken os igen en time efter.. Bella var så overvældet over alt det der var sket, så der kokset oppe i hendes lille søde hoved. Så da vi skulle læsse hende, ville hun ikke og så løb hun bare :-( først mod hovedvejen, men stoppede. Så løb hun tilbage og forsætte bare indtil vi ikke kunne se hende mere. Jeg var klar på at melde hende savnet. Jeg troede ikke at jeg skulle se hende i live igen. Men hun havde heldigvis fået lukket sig inden, og en sød dame kom med hende. Det var så mange glædes tårer, så vi fik dyrlæge igen. Så hun kunne sove på vej hjem! Det var en meget lang dag, men har knyttet os sammen. <3
Hun er en hoppe med stort H, men har en masse kærlighed i sig.
Desværre går tilridning ikke som den skal, hun er en ballade mager. Og reagere desværre meget voldsomt på ryggen der sidder på hende. Men vi er så småt gået i gang igen, efter. 3 måneders pause :-D så det venter jeg spændt på..

16/12-2015

Bellas tilridning er igen sat i stå, dog denne gang pga. Vækst. Jeg vil altid vise hende den største hensyn, og passe på hende. Hun skulle jo helst holde i mange år! :-P jeg kan godt mærke på hende at hun er en fuldstændig tosset energi bombe, og savner at komme i gang :) Vi venter med at starte op igen til næste år.

22.03.16
Vi er gået i gang med forarbejdet til tilridningen/kåring. Det vil sige vi laver longe arbejde og Løsspring. Planen er at Bella her i starten skal til at lave noget hver anden dag. Så har hun 3 fridage om ugen som minimum her i starten til hun har klar til at lave noget mere hårdt arbejde. Vi skal til at træne hårdt mod kåring. Da planen er måske at få et føl og så i fole hende næste år. Så kåring fylder mere end tilridningen, og så efter kåring skal jeg have en ud. ;-) det hele bliver så spænedene, og forhåbenligt sidder jeg på ryggen af hende om 4 måneder :')

13.05.16

Bella er rigtig igang med longe arbejdet. Hun er blevet så smuk at se på, hun har taget dejligt på. Hun har 1,5 måned til kåring, og jeg tror og håber på hun bliver klar! Hun havde fys. I går og der var ikke noget alvorligt. Så nu har hun 2 fri dag, og så går vi for åbenligt i gang søndag. :)
Kommentér på:
Trakehner Bella Notte
Annonce