{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Gribsvads Nicoline 2011

869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jun 2006


Welsh Mountain (sec A) Gribsvads Nicoline

Fødselsår:
2011
Højde:
Omkring de 122. Får målt hende mere præcist snart.
Temperament
Super rolig og cool. Tager alting helt afslappet og lader sig bestemt ikke skræmme.
Gangarter
Fantastisk trav.
Stævner
Ingen endnu, men kommer forhåbentlig lidt længere ude i fremtiden.
Stamtavle
Pyha den er lang, så den kommer lige på et senere tidspunkt.

F: LLWYNNEATH INCA
M: GRIBSVADS NINA

Hun har rødt pas :)
Køn
En skøn lille hoppe.
Bemærkninger
Nicoline fik vi hjem onsdag d. 29/10-14, hun kom med vognmanden helt fra Bornholm, en lang tur hvilket hun havde taget helt afslappet. Jeg gik spændt og ventede om aftenen på, at han skulle komme ind ad in kørslen med den store lastbil, og da klokken var lidt i elleve om aftenen så kom han, og ud af lastbilen trak han den fineste lille pony ud :D
Og allerede der var jeg solgt (nicoline blev købt ubeset), elskede hende allerede da hun trådte ned af rampen. Nico fik en varm velkomst af mig, og det gjorde jeg bestemt også af hende.

Hun hilste på min DV hoppe som jo stod med hele hovedet ud af vinduet ud mod gårdspladsen og her fik nico en varm velkomst igen. Ind i stalden jeg trak hende og viste hende hendes nye boks som jeg har valgt skulle være ved siden af Sacha (DV hoppen). Herefter blev heste basserne puttet så nico kunne få ro og fred ovenpå den lange køretur.

Morgenen efter fodrede jeg tidligt for, at tjekke om nico var okay og det var hun selvfølgelig :)
Jeg lukkede dem ud en times tid efter fodring, og her fik nico lidt af en anderledes velkomst, de jagtede hende rundt :( heldigt for hende at hun er lille og frisk på benene så hun kunne løbe om hjørner. Men må indrømme jeg var lidt bekymret for hende, især fordi det var min DV hoppe der var værst ved hende, hvilket kom helt bag på mig. Men efter en halv times tid begyndte det så småt at gå godt. Og NU?? går det helt vildt :D det er blevet til en dejlig rolig flok, og nico og sacha er så glade for hinanden. De løber rundt på folden og leger og springer rundt med en masse bukkespring!

Nicoline er købt til min datter som snart fylder 3 år, jeg er sikker på at hun bliver en perfekt børnepony. Min datter har været oppe og skridte hende en tur ude på folden.
Vi er meget glade for nico og glæder os enormt meget til at tilbringe de næste 30år sammen med hende. Hun er gårdens lille maskot <3

Og vi stor takker familien på Bornholm, for denne handel.

Mere tekst må komme når vi har oplevet lidt mere med hende :)
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Gribsvads Nicoline
Annonce