{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Rafinet 1997

555 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe&Pardo&Rafinet :-)
Kvinde | 30 år | Oprettet: 3. jun 2006


Dansk Varmblod Rafinet

Fødselsår:
1997
Højde:
165 cm
Temperament
Helt tilpas!
Gangarter
Over middel.
Stævner
Ingen med os endnu, men det er da planen! Hun har startet en del stævner for mange år siden, hun er trænet op til M klasser.
Stamtavle
Far : Ragazzo
Mor: Filica
Morfar: Victory
Farfar: Raphael
Køn
Skøn hoppe
Bemærkninger
Vi hentede Rafi D. 29/3-14 ugen efter vi havde været ude at kigge på hende, hun var en bestemt dame på staldgangen og var egentlig ikke det nussehoved vi søgte, vi tog hjem og tænkte over tingene, og det var ligesom om hun ikke bare kunne forsvinde fra vores tanker, de første to uger på det nye sted var hårdt for hende, hun var udstødt på marken og stod bare og gik frem og tilbage ved leddet, men efter de to uger var gået fik hun sin egen klike på folden, det resulterede i at vi ikke kunne fange hende, men hun lærte hurtigt at vi kom med mad og så ville hun gerne med ind :-)
Hun er lidt en svær hest at komme ind på livet af, men hold nu op hvor virker hun bare som en helt anden hest, kæmpe nussehoved og glad når hun ser os komme, for hver dag der er gået har vi tabt vores hjerte mere og mere for hende!
Håber på nogle dejlige år på denne dejlige dame!
Hvis du undrer dig over at jeg skriver vi, så er det fordi at min mor har købt hende, og min søster og jeg skiftes til at ride hende! <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Rafinet
Annonce