{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Filicity [Tidl. part] 2000

708 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Cassie
Kvinde | 26 år | Oprettet: 1. feb 2010


Anden særlig race Filicity

Fødselsår:
2000
Højde:
160 cm
Temperament
Mega stille og rolig, når man springer, får hun lidt mere temperament på, da hun gerne vil frem og over det, men man skal holde hende lidt tilbage, også går hun fint.
Men nogle gange kan hun godt finde på at være lidt frisk, og lave nogle hop, man ikke har ventet.
Gangarter
Skridt: Man skal havde lidt gang i hende og hun skal lidt mere rem, men når man får hende frem, så går hun fint til biddet, hvor jeg slet ikke skal bruge hænderne så meget, før at hun går til biddet
Trav: Hun går helt vildt fint, men man skal bruge lidt mere pisk og ben, så hun ikke kommer til at gå piaff, så når man får hende mere frem, så løfter hun benene meget bedre, og går fint til biddet.
Galop: Hun har en meget gyngehest galop, men når man får hende frem, så går hun fint til biddet, og hun holder tempoet.
Stævner
Ikke nogle i nu, men skal til rideskolestævne d. 6/12 hvor jeg skal ride en LC2, og til springstævne weekenden efter, hvor jeg skal ride 2 gange 30 cm.

Rideskolestævne d.6712-2014
Red lc2 hvor jeg fik 59,7 %

Springstævne d. 14 december.
2 fejlfrie runder, så fik 2 rosetter.

Springstævne d. 24 januar.
fik 4 fejl i begge runder
Stamtavle
Kendes ikke.
Køn
En skøn og dejlig hoppe.
Bemærkninger
Har lige fået part på hende, og hun er virkelig god, fik lov at prøve hende dagen efter hun var kommet, da jeg skulle se om jeg ville havde part på hende, og da det så blev mandag, skulle jeg ride undervisning på hende, der begyndte jeg at ride hende hver gang jeg skulle havde undervisning.
Hun har aldrig før sprunget, første gang vi prøvede det faldt jeg af og fik lidt hjernerystelse, men anden gang gik det meget bedre, og vi sprang alle springene uden problemer.

Vi springer ikke så højt i nu,da hun skal først lære hvad spring er,da hun aldrig har sprunget før, men vi er begyndt at springe lidt højt, og springe bane.
I dressur øver vi meget schenkelvigninger, versader, forpartsvendninger, og changement, da jeg aldrig har prøvet det før, så er jeg glad for at jeg får det lært, da hun kan meget, end jeg troede.

Idag d.15/11
Vi hyggede og sprang over bomme, og hun var så god til det, og var meget frisk.

Mandag d.17/11, red vi undervisning og det gik vildt godt, fik bøjet hende ordentligt igennem, da vi så begyndte at ride, så øvede jeg to gange program til når jeg skal starte et rideskolestævne, hvor vi skal ride Lc2, og bagefter fik jeg øvet changement, men det gik ikke så godt, så vi øvede i stedet for kontragalop, og der gik hun altid i trav, når vi fik vendt.

Torsdag d. 20/11 red spring, hvor jeg startede med at springe kryds, og så sagde min ridelærr at jeg skulle prøve at springe en okser, og der blev jeg nervøs, men kom over uden at ryge af, så begyndte vi på en bane, hvor jeg red en tripelbar, hvor første gang der var jeg ved at ryge af,da hun sprang højere end jeg troede, men til sidst gik hun vildt godt, og sprang fint over når vi red banen de to sidste gange.

Torsdag d.27/11-2014
Den bedste springtime Idag.
Vi startede med at springe lavt, også begyndte vi på bane, og Fili sprang vildt godt over, hun var helt rolig Idag.
Til sidst der satte min ridelærer springene op til 50-55 cm, og dem sprang jeg uden at være nervøs.
Da jeg så var færdig, tog jeg et cavaletti spring i galop et par gange, fik mega meget ros Idag.

Det går helt vildt fremad, vi er blevet bedre, har startet mange flere stævner end sidste år, så nu går det fremad, i spring er vi begyndt at springe højere, og i dressur, er vi begyndt at lave svære øvelser.
Kommentér på:
Anden særlig race Filicity
Annonce