{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Miniature Legatgårdens Bechamel [Tidl. hest] 2011

1.589 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fie Lynge Hermann
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. nov 2014


Dansk Miniature Legatgårdens Bechamel

Fødselsår:
2011
Højde:
Hjemmemålt er han 91 cm.
Temperament
Sovs er en glad lille fyr. Han er meget kontaktsøgende, elsker alt og alle – dyr som mennesker. Ja noglegange, kan det endda blive for meget, fordi så skal han lige nappe lidt efter opmærksomhed, og løbe rundt efter kattene på gården, for at komme uskyldigt over til mig igen, med store hunde øjne.

Han elsker at arbejde og er meget eventyrslysten. Han vil gerne ud og opleve noget, og vil aldrig gå glip af noget… han skal være med til alting, og kan ikke komme for tæt på.
Men alt hvad han gør, gør han af ren kærlighed. Han har det største hjerte som en lille pony kan have.
Gangarter
Han har utroligt godt styr på hans fødder. Han kan virkelig gå med lange og lækre skridt i traven. I skridt og galop er han lidt klodset, men sød er han at se på!
Stævner
Ingen så vidt jeg ved
Stamtavle
Senere
Køn
Vallak. Kom som hingst, men vi kasterede ham, fordi han blev for umulig... det hjalp ikke. Så nu er han desværre vallak.
Bemærkninger
Jeg har haft Sovs, som han bliver kaldt til daglig (eller Becho) i 2 år til Januar. Da jeg fik ham var han en ussel lille pony med lopper og lus over det hele. Han havde aldrig været træning rigtigt, været lukket inde i boks helt uden menneske kontakt, i en af mange af hans hjem, i hans korte liv. Han har været ude for utroligt meget – hvad ved jeg præcis ikke – men han har vist mig, et af de værste steder han har været, som er den indlukkede boks, fordi de var bange for ham.

Derfor er han bange for efterladelse, han er den første der kommer når man kalder, og den sidste der står når man skal til at gå. Han er ikke glad for nye mennesker, han skal se dem an, bide lidt i dem, og vil sjældent trænes af andre end mig.

Men han har åbnet sig helt og aldeles for mig – jeg har set alle sider af Sovs, og elsker alle stumper af ham. Selvom vi har været igennem meget uvenskab, så er det mig der har trænet ham fra bunden, og det har været mig, som har stået ved hans side, og han har stået ved min, ligemeget hvor gal og frusteret jeg så blev på ham. Så derfor har vi et bånd, der umuligt kan knækkes. Vi er uadskillelige, og han er den bedste legekammerat man kan finde. Han er altid klar på at gøre ens dag god.
Kommentér på:
Dansk Miniature Legatgårdens Bechamel
Annonce