{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Grube's Cassione [Tidl. hest] 2005

1.178 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Betina M
Kvinde | 36 år | Oprettet: 16. mar 2008


Dansk Varmblod Grube's Cassione

Fødselsår:
2005
Højde:
165 cm
Temperament
Cassione er en dejlig styrbar hest, som dog til tider kan blive varm. Hun er desværre endnu ikke så glad for at blive adskilt fra flokken på fx tur, men det arbejder vi på ved gradvist at forsøge at forlænge afstanden.
Nye ting kan hun være lidt betænkelig ved - fx vandslanger og showshine er hun helt sikker på, spiser små heste. Men tager man det stille og roligt i hendes tempo med en vis bestemthed, så vænner hun sig ret hurtigt til de fleste nye ting.
Gangarter
Over middel
Stævner
Jeg har desværre endnu ikke været ude og starte stævner med Cassione, da det kræver bil og trailer og det er et større projekt at få støbt sammen, men engang skal det nok lykkes.
Til træning går hun ca. LB og øvelser til LA.
Stamtavle
F: Cassini II
FF: Capitol I
FM: Wisma
FFF: Capitano
FFM: Folia
FMF: Caletto II
FMM: Prisma

M: Lovestory S
MF: Lycky Light
MM: Veronica
MFF: Lagano
MFM: Majbrit
MMF: Romano
MMM: Vera
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg havde først Cassi til låns nogle måneder og besluttede mig herefter for at købe hende. Hun er en hest som har brug for rutiner, men forsøger alligevel at bryde dem, så hun lærer mere og mere henad vejen og ikke bliver for afhængig. Jeg er rigtig, rigtig glad for Cassione, selvom hun kan have sine egne meninger om mange ting, men jeg ser frem til at lære hende rigtig godt at kende med tiden, og få en god ven i mange år frem i tiden.
Jeg håber snart det er muligt for mig at komme ud og starte nogle stævner for at prøve hende af i dressuren da hun oprindelig er af springafstamning, men bliver nu brugt som dressurhest.

Jeg måtte desværre sælge Cassi i august 2015, pga. uridelighed, efter dyrlægens anbefaling, da jeg havde prøvet rigtig mange ting, for igen at få en ridehest ud af hende, og min teori er, at det muligvis var en røntgenforandring ved skulderen, som forplantede sig i forbenet, så hun haltede. Jeg er glad for min beslutning, for nu er hun med føl efter Cornettino Ask, og skal forhåbentlig gå som avlshoppe i mange år frem og lave nogle fantastiske føl :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Grube's Cassione
Annonce