{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Rain 1998

29.633 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Madsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 3. okt 2006


Irish Cob Rain

Fødselsår:
1998
Højde:
133 uden sko.
Temperament
På bane og hjemme er hun rolig, men i skoven er hun meget varm og vil gerne fremad.
Gangarter
Stævner
Hun har startet en masse LC klasser i både dressur og spring.

- Dog har vi været oppe og springe nogle LA baner til træning i sommers

4 jagter med mig
Stamtavle
Jeg har den ikke, men hun har en derude et sted (;
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
RAIN SØGER HELPART 5 GANGE OM UGEN
Super skønne Rain søger en rutineret!!! rytter det har lyst til at komme og ride hende 5 gange ugentligt. Hun har sprunget MB baner og kan gå en LC / LB i dressur. skriv til mig for nærmere information til 22668445 eller mc421@hotmail.com


Dejligeste pony, med aller mest personlighed, har aldrig redet en pony med SÅ meget personlighed og med mening. Det var det der gjorde hende så unik! Hun var den dejligeste pony jeg nogensinde har haft.
Rain er en helt speciel hoppe, som virkelig skal opleves før man kan beskrive hende. Ikke én dag er ens på hende, den ene dag kan hun være noget så sløv når vi rider dressur / spring og ikke gide gå pænt, bare bukke rundt i galoppen og sådan & den næste dag kan hun være mega vågen og frisk, og svær at holde tilbage når vi springer. I skoven er hun noget af det dejligeste, hun går super frisk fremad og kan tænde af hvert øjeblik. Hun elsker at jorde over markerne og hun har rigtig svært ved at blive træt. Dog kan hun være noget så stædig, og hun har haft en rigtig dårlig vane med at stejle engang, som godt kan komme igen hvis hun bliver meget giret op og sådan. I stalden er hun sød og elsker at blive nusset og kælet om (: <3 Jeg elsker Rain for den hun er, for hun er virkelig unik !
Kommentér på:
Irish Cob Rain
Annonce