{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Toffie [Tidl. part] 1999

796 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Martine Jensen HHE14-15
Kvinde | 26 år | Oprettet: 1. jan 2010


Pinto Toffie

Fødselsår:
1999
Højde:
165:-)
Temperament
I boks:

Han er meget bokssur, så hvis du ikke vil sparkes eller bides, så ville det være en ide at binde ham fast inden i boksen..

På staldgangen:

Han er meget stærk og han ved han kan bestemme over dig, så jeg undgår helst at stå uden for boksen da han allerede har mast mig en gang hvor jeg røg på hospitalet..

På fold:

Han er meget dominerende på folden og han er absolut ikke nem at hente på fold overhoved.. Han kommer ikke til dig på folden han er meget reserveret og han går fra dig når du kommer for tæt og så er det med at være hurtig at tage fat i ham.. Jeg henter ham ikke fra fold hvis jeg kan være fri og for han løber af helveds til hvis han kan komme til det..

Under ridning:

Han er en meget stærk hest, som jeg også nævner oven over, så han har det med at løbe rigtig meget og meget svær at holde og styre, så jeg har deværre efter 3 måneder givet op på ham i dressuren.. Så jeg springer ham kun..


Men hvis man ud fra det, så er han en kærlighedssyg hest, som søger en masse opmærksomhed. Han reder altid din røv i spring hvis han kan komme til det og han giver dig altid en ridetur på marken eller på spring banen du aldrig vil glemme!
Gangarter
Skridt:

Han er meget fremadgående og hvis han kan komme til det, sætter han med glæde i trav.

Trav:

Letridning:

Han har, igen, en meget fremadgående trav og han skal holdes rigtig meget tilbage.. Og jeg gør det hellere ikke lettere ved at jeg kommer til at læne mig frem i hans trav og letridning..

Nedsindning:

Jeg synes han har en meget nem nedsidning når han bare sidder ordenligt..

Gallop:

Han har en meget behaglig gallop, men det er ved at holde på, for ellers løber han sin egen vej.
Stævner
Halstedhus Efterskole
22-11/14
Sløjfespring:
70 cm, vi fik 4 fejl fordi jeg kom for skævt på så han rev springet ned og det var desværre det sidste spring på banen..
80 cm, vi fik også 4 fejl, da jeg kom for skævt på igen og han løb uden om springet..
Stamtavle
Køn
Vallak :-)
Bemærkninger
Jeg går på Halstedhus Efterskole, hvor jeg har springpart på Toffie.
Jeg gav desværre op på han i dressuren, fordi jeg ikke følte kemien var der og jeg følte ikke jeg rykkede mig og det fustrerede mig rigtig meget og det gik meget ud over min hverdag her nede på efterskolen..
Jeg var så heldig at kemien var der i spring og jeg flyttede så dressur part til min ridelærers gamle hest, som næsten lige er kommet og jeg er så heldig at jeg er den eneste der rider på skønne Telux:-)
Kommentér på:
Pinto Toffie
Annonce