{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Don Juan [Tidl. hest] 1994

916 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dartmoor Don Juan

Fødselsår:
1994
Højde:
117 cm i stg.
Temperament
Rolig, gavmild og omgængelig.
Gangarter
GENERELT: Nu har jeg ikke selv været oppe at sidde på Don, men er temmelig overbevist om ved at observere ham, når min søn på ligeknap 3 år. og min lille søster på 5 år. har været oppe at ride på ham, at han er som en sofa at sidde i. Han går meget forsigtigt med vores børn og tager hensyn til hans små ryttere.

TRAV: Traven er meget rolig og begrund af hans små skidt hopper ungerne lidt i sædet, mens de kluk griner.

GALOP: Hans galop er endnu ikke afprøver men den er sikkeret også behagelig.
Stævner
Ikke endnu. Ikke her hos os i hvert fald, men kan da være der kan sniges et par stykker ind, når ungerne er blevet lidt bedre/ ældre.
Stamtavle
Ja det har han, samt brændemærket V. venstre lår.

F: Stegstedgård's Mc Kenzie

FF: Hele Lancer

FM: Bramblings Jacintha


M: Feldholm's Debbie

MF: Kilbees Mr. Jingle

MM: Feldholm's Daisy
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min mor og jeg tog en dag ud for at finde en lille, rolig og omgængelig ride pony til min lille søster og selv havde jeg i bag tanken at tage ud at se på nogle ponyer til min søn da han er rigtig glad for heste. Men vi aftalte istedet for at se om vi kunne finde en der var egnet til begge vores børn som de kunne deles om. Dette slog mig som en fantastisk ide, så vi gik på jagt og efter et par dage faldt vi over Don. Vi tog ud for at prøve ham, og han var bare så fantastisk. Han var mild og god. et klikkede bare mellem ham og børnene samt os. Der var ingen tvivl det var bare PONYEN. Vi er meget tilfredse med vores køb og Vi er allesammen allerede blevet SÅ glade for ham og børnene slapper bare af i hans nærvær. Vi er meget stolte af at kunne have del i ham.


Lidt om Don:

Don er rolig og meget omgængelig, børnene elsker ham og han udtrykker bare en helt særlig ro omkring sig.

Påtrods af Dons alder, på 20 år kan man slet ikke mærke det på ham. Han holder sig utrolig godt, og har masser af energi og udtryk.

Han er meget kærlig og opmærksom på dem der arbejder med ham om så det er børnene eller vi voksne. Don er lidt tyk lige nu, for da vi købte ham havde han stået alene på en fold, efter hans gamle stald kammerat var nødsaget til aflivning, og derfor havde han for meget at "æde" helt for sig selv på folden. Heldigvis er han ikke ramt forfangelighed, men er nu kommet på diet, og får redet nogle turer, så han kan tabe sig igen.

Don nyder virkelig at ride ture og opleve verden omkring sig. Han er også utrolig god ved andre heste og elsker selvskab og opmærksomhed. Vi kan se på ham at det er noget han på et tidspunkt har savnet og sætter stor pris på.

Jeg håber at i fik dannet jer lidt et billed af Dons personlighed. Vi syntes i hvert fald han er helt igennem en fantastisk børne pony.


Kommentér på:
Dartmoor Don Juan
Annonce