{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Andvari fra Nylund [Tidl. part] 1995

908 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TAS .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 28. jul 2004


Islænder Andvari fra Nylund

Fødselsår:
1995
Højde:
Omkring 130-135 cm.
Temperament
Enormt glad og hviler meget i sig selv. Har stor tillid til sig selv og sin rytter. Er ganske medgørlig og ikke bange af sig. Man kan godt mærke han har været ridehest i mange år.
Gangarter
5 gangarter, men utrænet pas og begyndende træning i tölt, med mig som rytter. Dejlig ren trav og en god blid galop.
Stævner
Ingen stævner med hverken ejer eller mig.
Stamtavle
Far: Svalur fra Skáney
Mor: Barna-Brunka
Køn
Vallak
Bemærkninger
*** OBS: HESTEN EJES AF TINA HANSEN ***
http://www.hestegalleri.dk/galleri/35117-islaender_andvari_fra_nylund

Den 7 oktober 2014 var første gang jeg var ude og prøve Andy. Enormt spændt og lidt nervøs over at prøve en ny hest. Men Andy var simpelthen så sød ved mig og Tina red sammen med mig på sin anden hest. Jeg prøvede ham på banen og jeg blev hurtigt enig med mig selv om at her var der en super sød og helt igennem god hest som ville kunne give mig en masse glæde i hverdagen. Samtidig med det, syntes jeg også selv at jeg kom godt ud af det med Tina. Så da jeg efter et par ture fik en nøgle til stalden var jeg klart pave stolt over at Tina ville lade mig ride på hendes hest, som hun gennem lang tid har haft et tæt makkerskab med.

Andy er en ældre herre, og det kan selvfølgelig mærkes lidt. Tina har fortalt mig om hans yngre dage hvor han var lidt en bandit, men Tina har gjort et fantastisk stykke arbejde med ham, og han er simpelthen så nem at have med at gøre. Han er aldrig blevet bange for noget på vores ture. Hverken vilde dyr eller tung trafik. Han bliver ikke varm eller tosset i hovedet, hvilket passer mig helt perfekt. Derudover er han heller ikke sådan lige at kører op, heller ikke på stranden i galop.

Andy og jeg rider en del ture, men det bliver bestemt også ofte til en omgang dressur på banen og her fejler han heller intet. Han vil meget gerne arbejde godt for sin rytter og til trods for at Tina og jeg rider på to forskellige måder, har han håndteret det rigtig flot både på tur og på banen.

Den 23. november havde jeg første undervisning på Andy. Tina var med da hun jo kender hesten bedst.
Undervisningen var hovedsageligt pointeret på mig og min ridning da jeg gerne vil begynde og arbejde med tølt og aldrig selv har været stærk i det. Men vi havde en rigtig god oplevelse med gode forklaringer fra underviseren og hjælp fra Tina. Så selvom der ligger en del arbejde foran os, er jeg overbevist om at vi nok skal lære at tølte sammen, selvom vi begge synes det er lidt svært.

Jeg glæder mig hvertfald til fortsat at arbejde med Andy.

Opdatering:
Jeg er desværre blevet nødsaget til at stoppe med at ride Andy, da jeg desværre skulle flytte til en anden by langt væk. Det er enormt hårdt, efter at have lagt en masse arbejde, tid og kærlighed i den søde hest. Savner ham rigtig meget!
Kommentér på:
Islænder Andvari fra Nylund
Annonce