{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hedens Pacifique [Tidl. hest] 2008

2.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oline  D
Kvinde | 30 år | Oprettet: 28. maj 2006


Dansk Varmblod Hedens Pacifique

Fødselsår:
2008
Højde:
168 cm.
Temperament
Altså han kan bestemt ikke løbe fra at han er en Michellino. Det vil sige at han kan glo på de mest mærkelige ting og overreagere i en liga for sig selv.
Når det så er sagt er han jordens dejligste væsen. Han er rolig på stald og kan sagtens stå uden at være bundet.
Han har et ekstra gear, som jeg er sikker på jeg får gavn af i de højere klasser, men lige pt kan vi godt være lidt uenige om hvor meget tænding der skal rides med ;)
Gangarter
Skridt: God taktfast og træder godt over.
Trav: Igen god takt og rigtig godt sving.
Galop: Klart hans bedste gangart. God op af bakke og med fantastisk rummelighed.
Stævner
Vi har redet 3 stævner sammen. Vi har ikke redet under 65% og vi skal klart ud og øve os en del mere. Har lidt problemer med at han bliver for høj i nakken når han kommer ind på banen, men dette kommer mig jo til glæde i de højere klasser. Vi har redet la1 og la2.
Stamtavle
Far: Michellino
Mor: Ping Pong
Morfar: Major De La Cour
Køn
Vallak
Bemærkninger
Pletter som han bliver kaldt til hverdag er min nye hest, som jeg købte et par måneder efter jeg måtte aflive min soulmate og bedste stævnemakker nogensinde. Jeg havde besluttet at jeg ikke ville have min egen hest igen, det gav for mange sorger og problemer. Men men men, jeg havde længe kigget på denne specielle hest på ridehesten. Han er alt det jeg ikke ville have. Michellino blod har aldrig sagt mig noget særligt og broget er en farve ponyer har ;) Denne hest blev bare ved med at springe frem på min skærm, så vi tog den næsten 6 timer lange tur til Frederikshavn og kiggede på denne hest der indholdte alt det jeg havde sagt jeg ikke ville eje. Mine forældre var solgt med det samme og jeg selv var lidt mere tilbageholdende, dels på grund af farven og fordi jeg ikke fik den fedeste ridetur. Jeg kunne mærke der var rigtig meget arbejde i ham før vi ville få det til at svinge.
Vi blev enige om at tage chancen og besluttede os på stedet at han skulle til Sjælland at bo.

Den første måned var meget op og ned. Han sprang ind i mit hjerte, sådan som han opførte sig på stald, da han bare mindede ufattelig meget om min gamle hest. Men derimod havde vi rigtig mange problemer under rytter. Han stejlede så snart han synes jeg pressede ham for meget eller der var noget han synes der var farligt, som han ikke fik lov til at løbe uden om. Ingen forstod mit køb, men vi trænede og trænede og nu er det kun en sjælden gang i mellem at han rejser sig.
Han tager i mod en hver udfordring nu med åbent sind og gør hvad han kan.
Da jeg fik ham havde han ikke gået meget tur og heller ej været sprunget da tidligere ejer var en kylling ;)
Han har taget tur med ophøjet ro og elsker en tur i naturen.
Springningen var straks lidt værre. Han løb meget udenom og når han så sprang, så oversprang han helt sygt. Igen efter noget træning, så er han nu blevet helt vild med at gå til springning. Han springer og suger på det hele og har en teknik og kapacitet jeg aldrig havde turde håbet på.

Han har en helt speciel attitude og nogle gange kan man bare ikke andet end ryste på hovedet af ham. Han har blandt andet formået at hoppe over lågen på folden og i stedet for at løbe op i stalden, så stod han bare nede ved foldene og hyggede ;) Han er meget dominerende og på fold er de andre ikke i tvivl om hvem der spiller mest smart og gerne vil bestemme !
Alt i alt er han en hest jeg glæder mig til at videre uddanne både i spring og dressur.

Jeg fik i alt 5 måneder med min dejlige pletter, desværre viste det sig at han havde nogle røntgenfejl og noget der hedder facetledsartrose, min dyrlæge kunne ingen garanti give og vi valgte derfor at lade handelen gå tilbage.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Hedens Pacifique
Annonce