{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shy Lady [Tidl. hest] 2000

19.549 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SALA
Kvinde | 31 år | Oprettet: 3. dec 2006


Anden særlig race Shy Lady

Fødselsår:
2000
Højde:
146 i stg.
Temperament
Opmærksomt.
Gangarter
Skridt: Fin, rolig.

Trav: Fantastisk!

Galop: Middel.
Stævner
Startet stævner mellem mini og LB i både spring og dressur med mange gode resultater.
Stamtavle
Desværre er hendes stamtavle ukendt.
Hun er fra Holland.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Lady er en super charmerende hoppe, både i udseende og personlighed.
Hun er en hoppe med stort H og har en kæmpe personlighed, som kan tage lang tid at lære at kende, trods hun knytter sig hurtigt og meget til sin ejer. Man bliver altid mødt af et vrinsk når man kommer.
Hun kan virke reserveret over for fremmede, men når hun har set personen an, er hun ikke til at stå for.

Hun er en pony der er klar på at hjælpe sin ejer, uanset om det er noget hun gider eller ej. Hun elsker at springe og der er kommet et KÆMPE potentiale op i hende, i den tid jeg har haft hende. Da jeg er dressurrytter og derfor ikke er verdensmester i springning, er hun mere end villig til at redde mine fejl og kan springe sig fra alt. Indtil videre har vi sprunget 120cm sammen, da jeg er en kylling, og ikke tør mere. Men Lady vil og kan sagtens springe højere.

I dressur er hun nem at arbejde med, og her har hun også et kæmpe potentiale. Hun er nem at få til biddet og samarbejdsvillig + at hun har en utrolig køn holdning! Hun koncentrere sig meget om rytterens signaler for at gøre det så godt som muligt og bliver så helt ’elektrisk’ når hun får ros (altså at hun gerne vil lave endnu mere, for at opnå den ros). Her i dressuren er hun også villig til at redde ens fejl.

Til stævner er hun opmærksom, da det jo er et nyt sted. Hun er usikker, men med lidt hjælp fra rytteren går det altid godt. For øjeblikket springer hun LB i spring. Men til træning springer vi baner på 100-110, uden problemer.
Dressur kan hun kigge en smule, men hvis du selv er rolig, falder hun hurtigt ind i rytmen. Da jeg mest har trænet dressur på banen, har hun ikke været ude og starte så meget dressur, så det er spørgsmål og at vænne sig til det. Vi har redet en LB1 indtil videre, men hun har potentiale til meget mere!

Hun er også en utrolig lærehest. Jeg er kommet fra en let øvet rideskoleelev til en LB-rytter på 1½ år og jeg er sikker på vi sagtens kunne komme meget længere, hvis mine pony-år ikke var slut.

Sidst men ikke mindst, elsker hun også en rask tur i skoven. Hun er fuld af energi, men passer stadig på sin rytter. Hun føler sig tryggest i skoven eller på marken i selskab med en ved siden af - forståeligt nok.
Kommentér på:
Anden særlig race Shy Lady
Annonce