{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper sonnick"aflivet" 1984

3.180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine J
Kvinde | 38 år | Oprettet: 22. jul 2006


Knabstrupper sonnick"aflivet"

Fødselsår:
1984
Højde:
149
Temperament
sonnick´s temperment kan være meget skiftene,, hvis han er på springbanen blir han meget hidsig og pakker sig rigtig godt, i dressuren er han godt fremad gåene lige sådan som det skal være til derssur. og en tur i skoven der er han rigtig super han er tændtm men når man skidtet kan man sagtens slippe tøjlerne helt. super pony
Gangarter
galop og skidten er fine. traven nået stikkene
Stævner
har startet en masse stævner i de 9år jeg nu har haft ham. han er pony men har altid startet heste klasser på ham da jeg ikke har brudt min sønderligt om pony stævner, har startet klub og dristrikt stævner LC LB og nogle LAér både dressur og spring og vi har tit haft rosetter med hjem.
Stamtavle
ingen
Køn
vallak
Bemærkninger
sonnick er en ældre herre nu på 25år som mere eller mindre er gået lidt pansion, blir dog stadig redet men er taget ud af stævner og sådan.
sonnick har været en utrolig god lære hest for mig han har bare båret mig gennem ild og vand han er nok den mest reel hest jeg nogle sinde har redet på. han har et super temperment.
igennem årene har vi været til en masse stævner både dressur og spring han har altid med mig gået heste klasser og han har klaret sig rigtig godtm han har rigtig mange flotte placeringer. vi har også startet nogle terræn springninger og nået militery og det synes han rigtig godt om, han er dog ikke startet så meget de senere par år da han er blevet en ældre herre og skal spares, han for dog lov at starte til væres hjemme stævner og han elsker det.
i dagligdagen er han rigtig nem at have med at gøre,man kan sagtens lade små børn stå og ordne ham på staldgangen hvor han bare nyder at blive nusset,
Han har sine særheder men det er bare charmen ved ham;-)
han har ikke altid været lige nem at have med i byn da han puster sig op og hidser nået, rigtig her kommer jeg type:-)
Sonnick lider af allergi som plager ham en del desværre men tiden må bringe hva der skal stilles op med ham..
tak fordi i gad læse om denne skønne hest.
det er ikke altid der ydre der tæller men det indre han den største del af kærligheden..
Obs: i morgen d 30.5 for sonnick sin dom, desværre hælder det mest til den dårlige side, men nu må vi se hva dyrlægen sir..Har ik lyst til at miste min bedste ven..!!!

Så faldt dommen for min elskede pro, han skal til de evige græsmarker i næste uge..:-(
Kommentér på:
Knabstrupper sonnick"aflivet"
Annonce