{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jens 2010

648 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Jens

Fødselsår:
2010
Højde:
1,44 cm. Han er dog kun 4 år, så vi regner med at han vokser lidt endnu.
Temperament
Utrolig nem at arbejde med. Jeg har aldrig oplevet en nemmere unghest! Tager alt i stiv arm og kigger aldrig.
Gangarter
Trav over middel.
Stævner
Klubmesterskab, første stævne.
LD1 dressur: 62,40 %. Fik bla. et 8-tal for indridning.

Vilsbæk, d 6 december. Første udestævne, første gang i trailer og kun fjerde gang han sprang ridebanespringning.
30 cm: stop på første forhindring.
60 cm: fejlfri

Stamtavle
ukendt
Køn
vallak
Bemærkninger
Jens blev købt til vores rideskole som en umulig pony, der førhen havde gået som vildhest, eller mere specifikt, var han sådan en af de heste som man leger ud til områder for at holde græsset nede og er derfor aldrig i kontakt med mennesker). Men da de ikke kan bruge hingste, bestemte Finn ( min træner ) sig for at købe to af ponyerne, som ellers skulle aflives.
Da Jens kom til KMK var han decideret sindsyg. Den eneste måde vi kunne få ham fra et sted til et andet var at binde de to ponyer fast til vores minitraktorting og så køber dem, mens de gik bagved. Men ponyerne skulle jo selvfølgelig kasteres. dsv blev den ene pony aflivet under kasterrationen, da den kun havde en sten, og det ville blive alt for dyrt hvis den skulle til at opereres osv for at få stenen ud.
Jens kom så ud på vores store græsfold og gå indtil han som 3-års blev hentet tilbage til rideskolen for at gå.
Sommeren 2013 prøvede vi for første gang at putte grime på ham og det tog ca en time. Det var meget lidt han blev arbejdet med den sommer, da han var utrolig bange for os og ville ikke rigtig lade sig selv stole på os.
I 2014 bestemte jeg og en veninde os for at nu skulle det være!
Vi hentede Jens ind og sadlede ham op samme dag. Han var rigtig sød og lod mig hoppe op og ned uden problemer :-)
I de følgende par dage red vi og og ned af staldgangen og blev longeret i ridehuset. Jens kom også med ud omkring terrænbanen. Han var overhovedet ikke styrbar på noget tidpunkt, men han blev ved mig og gjorde som der blev bedt om ( vi red bagved min venindes pony).
Hen over hele sommeren red jeg Jens hver dag og vi begyndte også så småt at springe små terræn forhindringer på ham og han klarede det som om han aldrig havde lavet andet!
Jens blev også hurtigt en meget glad hest og han er meget kontaktsøgende. Jeg er så stolt over ham og den udvikling han har lavet. Han har formået at ligge sin frygt bag sig og han stoler 110% på mennesker nu. Hver fredag er han med til springtræning som han også bare klarer til UG! 4 gang han skulle springe var det til et stævne og han var SÅ nem at have med.
Jeg har aldrig tilredet før og Jens skulle egentlig bare være et hyggeprojekt, men han har jo klaret det ganske godt og jeg håber at få ham med på militarybanerne i 2015, da det klart er der hans talent ligger.
Jeg har så svært ved at tro på at det er den samme pony og jeg har aldrig set noget lignende før.
Verdens bedste Jens <3
Kommentér på:
Anden særlig race Jens
Annonce