{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Maximus 1992

299 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sasha l
Kvinde | 24 år | Oprettet: 25. maj 2009


Anden særlig race Maximus

Fødselsår:
1992
Højde:
Maxi er 1.71
Temperament
Maxi's temperament er op og ned hun kan både have nogle dage hvor hun slet ikke er til at styre og nogle dage hvor hun er perfekt
Gangarter
Skridt: rolig og fremad

Trav: kan godt være lidt fart på men kontrolleret

Galop: stor og rolig
Stævner
Maxi har været til et stævne før hvor hun fik en første plads og vi skal starte vores første dressur stævne den 25 januar
Stamtavle
Kommer..
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft maxi i 4 måneder og allerede nu elsker jeg hende, hun har sine op og nedture men det har alle og hun er en dame med krudt i røven..
Jeg springer ikke maxi om sommeren da det er for varmt men jeg springer hende om vinteren når det ok temperatur! Hun elsker at springe men vi går mest op i ture og dressur fortiden da hun skal igang igen..
Hun er 22 år men man mærker det ikke på hende.
her hvor vi rider er det op og ned af barker og bjerge og gå i floden og en masse andre steder! ( jeg bor i Spanien ) vores engelske nabo er hende som havde/har hende hun bruger hende kun når hun har klienter ellers er hun som sagt min gamle dame.
Clare vores nabo og hende som havde hende hun redder hest og har selv 3 heste hun har redet så hun redder heste og vi redder hunde.
Flere spørgsmål så spørger endelig, ved godt der ik er så meget tekst endnu men min iPad er tæt på og gå ud og skriver lige på den men der kommer selvfølgelig mere op senere eller imorgen..
Kommentér på:
Anden særlig race Maximus
Annonce