{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Misla 2009

598 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie O
Kvinde | 30 år | Oprettet: 18. aug 2008


Anden særlig race Misla

Fødselsår:
2009
Højde:
ca. 137-138
Temperament
super rolig unghoppe :-)
Gangarter
hun har typiske pony-gangarter som ikke er trænede.
Stævner
ingen. måske hun skal starte nogle små begynder stævner med min lillesøster når jeg har fået hende lidt mere ridevant :)
Stamtavle
ukendt. vi er dog overbeviste om hun er en islænder blanding :-) vi ved hun er fra nordjylland, hos en bestemt hestehandler der har avlet hende, som primært har islændere :)
Køn
Hoppe med stort H :-)
Bemærkninger
Misla er min "nye" pony, som jeg købte i foråret 2014 :)
vi har haft hende godt et halvt års tid - måske lidt mere. hun er en 5 års islænderblanding, som bare vokser på en hver gang man er sammen med hende :)

Jeg startede med at få hende ud til mit arbejde, på Nørreskov Hestecenter. der lærte vi hinanden at kende, og fik redet nogle fine skovture og lidt banetræning. hun er simpelthen den roligste, dejligste, godmodigste hest jeg har haft, specielt i forhold til hvor rå hun var da jeg fik hende :)

jeg valgte dog at forlade stedet og flytte hjem her i august 2014, hvor jeg flyttede hende til Granholt i Hadsten. det gik super godt i starten, og vi red mange skovture og brugte sensommeren på virkelig at få knyttet et bånd :)
Men grundet for stor udskiftning af opstaldere, og at der var to hingste der hele tiden var oppe at køre over Misla, som var hoppe, blev hun super stresset, og blev ret bange for hingstene. til sidst kunne jeg ikke ride ud alene i skoven, fordi hun blev mega bange for alting, og stressede sig selv over det mindste. kunne ikke engang efterlade hende på staldgangen imens jeg hentede hendes sadel i sadelrummet.

Jeg valgte derfor at flytte hende for en god uge siden. (lørdag d. 13. december 2014 .) allerede dagen efter, søndag, kunne jeg mærke en forandring på min pony :) hun er allerede blevet den gode rare pony, som bare finder sig i alting igen. hun tager alting i stiv arm :) vi trækker dagligt ture i det nye område, og har idag (d. 21. december) været på vores første ridetur her i området :) hun er bare en fantastisk pony med et dejligt sind.

meningen er at vi skal have uddannet hende lidt mere, så min lillesøster på 9 på et tidspunkt kan få lov at ride hende, måske også til nogle små ponystævner :)

jeg håber i tager godt imod min skønne pony :)

En lille opdatering 8/4-2015
min mor er flyttet på gård, og har taget alle hestene med sig :-) da jeg er gået hen og blevet gravid er misla flyttet med :) daglige strigleture er hendes liv lige for tiden, men min stedfar kigger på vogn så forhåbentlig tilkøre de hende her henover sommeren :-) besøger hende mindst et par gange om ugen, og hun har det rigtig godt :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Misla
Annonce