{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Casal [Himmelhest] 1998

458 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

flying on my horse
Kvinde | 30 år | Oprettet: 13. dec 2008


Anden særlig race Casal

Fødselsår:
1998
Højde:
ca 162
Temperament
rigtige godt hoved i dressur, tur og tærninge fra jord og på vogn.
Har dog problemer med at han tænder helt af i spring for de han bliver så glad og ivrig. men eller et fantastisk temperamant.
Gangarter
Skrit , trav og galop
Stævner
Dresur: to anden plasser
sprin : to anden plasser og to sløfe
renger med at tag til stævner her i 17 hvis alt holder sige efter planen i træningen <3<3
Stamtavle
Far:
Carano
Farfar:
Capitol i
Farmor:
Vision iii
Mor:
Tulle freyja


Køn
valak
Bemærkninger
Jeg ejer denne Fantastisk dejlige vallak med det vildste gå på mod det vil gøre alt for mig , han hænder ikke for noget på tros selvom han er ved at være en ælder hære.
han elsker spring, skovture med fart , dressur, agilaty og lære nye ting ( vi er i gang med vong træning).
hen er jordens største drillepind der elsker at udforske ting ( garne mad spande og ander lækkeriger :P). han er super lære nem og vi går i genne lid og vand for hinanden :D.
Han er dog en here med ejen minger en gang i melle ( skal der være plads til ;-P ), vi elsker at arbejde med hinanden for vi lære altid noget nyt omkring hinanden.

han er en hest der har været maget møg i gemmen tiden, han er blivet svigte flere gange ind jeg kan tælle på mine finger og tære .da jeg købte ham. han var misrøgte og lyset i øjne var slukket, fyldt med orme og pupper , man kunne se alle rebene og ko hofter, maget slemt angrebet af lopper og æg, maget dårlige hove og lange, pelsen sad i nogle mærklige totter rundt omkring på hans krop.

mig og min mor fik ham op og stå på 1 år med kroppe ( god foder masser af kærlighed ), riding efter 2 års hård arbejde med blod, sved og tåre. Havde vi en hest i det bedste velgånden igen, fyldt med de smukkeste og store blå blommer, øjne med den dejligste glæde, en skindene vedligeholdt pels og hove der bage fungete. han blev frisk og frejdig, og blivet den bedste ven og beslutning jeg har taget nu til dags. Der næsten ikke det vi ikke ha lavet sammen men dog mangler vi stadig at udforske maget i nu :D<3<3<3<3
Kommentér på:
Anden særlig race Casal
Annonce