{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Lexandra D. 2003

627 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Breum .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 27. jul 2011


Holstener Lexandra D.

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er 166 cm høj <3
Temperament
Lexandra, som til daglig kaldes for Lexi, har et dejligt temperament. Hun er en hoppe med gang i, hvilket kun gør det sjovere på ridebanen, dog er hun samtidig også rigtig blid og venlig, som gør, at det er rigtig hyggeligt også at stå og nulle med hende på staldgangen. Hun er god og frisk på tur, og på trods af al hendes energi, stoler jeg på, at hun aldrig vil kunne finde på at stikke af med mig eller gøre noget dårligt med vilje.
Gangarter
Hun har en fantastisk gang med masser af energi. Specielt hendes trav skal fremhæves, da hun tager dejlige, store skridt, så det føles som om vi svæver afsted. Vi har, siden jeg købte hende, arbejdet med, at hun skal stole på, at jeg ikke vil hende noget ondt, og at det at jeg arbejder med hende gennem sæde, ben og bid er okay. Vi er nu nået til, at jeg sagtens kan arbejde med hende i trav og i skridt samt at vi kan galoppere lige og i et roligt tempo. Med tiden har jeg fået mulighed for at mærke hendes galop rigtigt, og den er, ligesom hendes trav, fantastisk svævende. Alt i alt har hun nogle rigtig gode gangarter, som der nok skal komme endnu mere godt ud af i fremtiden.
Stævner
Vi startede vores første stævne på Sydfyns Rideklub d. 6. juli 2014, hvor vi vandt begge klasser med programmet LD2 med henholdsvis 64,3% og 65,2%. Jeg er så stolt af det resultat, og jeg ser frem til endnu flere stævner med hende i fremtiden.
Stamtavle
Lexi har rødt pas. Hun er holstener, men er kåret i Dansk Varmblod, og hun har faktisk nogle rigtig flotte resultater med sig. Hun er brandmærket på baglåret, og så har hun også en krone på venstre side af halsen.

Hendes fars side:
F: Lorentin I
FF: Loutano
FM: Wiena
FFF: Landgraf I
FFM: Troja
FFFF: Ladykiller xx
FFFM: Warthburg
FFMF: Calypso I
FFMM: Madame
FMF: Latino
FMM: Nairobi
FMFF: Ladykiller xx
FMFM: Imela 2
FMMF: Farnese
FMMM: Verona

Hendes mors side:

M: Cita D.
MF: Locato
MM: Cochem
MFF: Lord
MFM: Vienna II
MFFF: Ladykiller xx
MFFM: Viola
MFMF: Cor De La
MFMM: Genoveva
MMF: Zünftiger xx
MMM: Ribetta
MMFF: Frontal xx
MMFM: Zeremonie xx
MMMF: Silbersee
MMMM: Lenette
Køn
Smuk hoppe <3
Bemærkninger
Jeg har nu haft Lexi i lidt over et år. Jeg købte hende d. 26. oktober 2013, det var en af de bedste dage i mit liv. Dog var det ikke uden en hård start. Da jeg købte hende var hun underernæret, og derfor meget svag. Det første halve år kæmpede vi med to gange halthed, knusning i hoven - som vi til at starte med fik af vide var en hovbyld, svamp i pelsen, spidse tænder, der skulle rettes, kiropraktor, da hun var skæv og øm i kroppen osv. Da vi endelig fik overstået al sygdommen, kunne vi rigtig begynde at ride, dog var vi nødt til at starte helt forfra, da vi skulle have opbygget en tillid til hinanden, som vi desværre endnu ikke havde fået endnu. Det begyndte at gå rigtig godt, og vi red derfor vores første stævne - og muligvis også Lexis første stævne - sammen d. 6. juli 2014. Efter det virkede alting rigtig godt, men pludselig startede skolen igen, dvs 2.g., hvilket var en del hårdere end forventet. Lexi fik det pludselig dårligt psykisk, og efter mange forskellige forsøg på at få hende til at få det bedre, valgte vi at få en clairevoyant ud, som vurderede, at Lexi reagerede på, at jeg var presset. Jeg har ikke redet i et par måneder nu, men har i stedet prøvet at sætte forventningerne ned, og har derfor i stedet brugt mere tid på at nusse og strigle, da arbejde og skole synes at fylde 2/3 dele af min hverdag.
Efter alt det vi har været igennem, er vi kun kommet ud stærkere og mere vidende om hinanden. Vi begynder nu at ride igen, da arbejde ikke kommer til at fylde lige så meget mere, og jeg håber derfor nu, at vi rigtigt kan komme i gang, hvilket jeg i den grad glæder mig til. Jeg har fået det bedre, Lexi har fået det bedre, og vi kan derfor se frem til et nyt år, en ny start, og forhåbentlig meget mere ridning og hygge/strigling. Jeg er lykkelig over at have så god en hest, og hun fortjener i den grad det bedste. Vores første ridetur i mange uger bliver i dag, d. 1/1 2015, og jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang igen.
OBS! Der kommer flere billeder senere, når jeg får taget nogle flere :-)
Kommentér på:
Holstener Lexandra D.
Annonce