{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Tiedemanns Duchess [Tidl. part] 2010

804 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sally M
Kvinde | 41 år | Oprettet: 20. aug 2007


Oldenborg Tiedemanns Duchess

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca 1,60
Temperament
Godt men en smule vågen
Gangarter
Skridt over middel
Trav over middel
Galop over middel
Stævner
Ingen da hun først skal til at igang med tilridningen nu her.
Stamtavle
Far: kirsebærgårdens joker
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Min datter sandra har været så heldig at få lov til at låne denne skønne lille dame ?? vi har lige fået hende hjem D. 27/12-2014 så vi kender hende ik så godt og skal til at lære hende at kende. Vi glæder os meget til at komme igang med hende og få en hel masse gode oplevelser sammen med hende. Vi vil løbende komme med opdateringer om hvordan Duchess og sandra's udvikling forløber sig og vi skal også nok få taget en masse fine billeder af dem sammen. Håber i vil tá rigtig godt imod dem og følge med i vores rejse med denne skønne heste pige ??

Lørdag D. 3/1-15 Sandra ( min datter ) var for første gang oppe og skridte og trave på prinsessen i dag. Det gik rigtig fint, dog forgik det i en longe. Til sidst skridtede Sandra hende af uden longen. Så en rigtig god dag for både datteren og prinsesse hesten ??

Søndag D. 4/1-15 i dag startede Sandra med at longere duchess til hun var varmet godt op, så satte hun sig i sadlen hvor vi startede med at skridte og trave ca 10-15 min i longen og der efter travede de et par omgange på hver volte uden longen og det gik simpelthen så godt. Så skridtede de godt af uden longen og pakket godt ind i et dejlig varmt uld tæppe så ingen af dem blev alt for kolde ?? i morgen satser vi på at trekke en tur med begge hestene langs vejen og se hvordan hun tager det.

Torsdag D. 15/1-15 Sandra og duchess fik deres første undervisning i dag. De var begge to rigtig dygtige og nød at arbejde sammen. De trodsede både vind og vejr og red deres undervisning med godt humør, men da de var færdige lignede de så også 2 drukne mus ?? men synes det er super godt klaret af en pige på 12 og en hest på 4 år. Så på tirsdag får de en lille gave fordi jeg synes de har fortjent det ?? gaven er et rødt uld dækken som de begge vil få glæde af ??

D. 13/2-15 duchess er blevet leveret tilbage da hun desværre viste en meget upassende adfærd over for alle de andre heste samt mennesker ?? så pt har vi kun vores dejlige frieser dreng Kiaro og ham vil vi nyde i aller største stil ??
Kommentér på:
Oldenborg Tiedemanns Duchess
Annonce