{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper LillePut (lille) [Tidl. hest] 2010

674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper LillePut (lille)

Fødselsår:
2010
Højde:
Lille måler ca. 74 - 80 cm
Temperament
Lille er en sød, og frisk dreng, Han virker ikke hingstet, men kan godt være en lille, frisk pony. Han står mere, eller mindre stille på staldgangen. Lille kan godt blive ivrig hvis han ser andre ponyer/heste, oppe på folden. Da han står alene i en "indeburet" indhegning for han ikke smutter, så elsker han når han må kigge til dem oppe på folden. Han er lærnem, og han går lige i trailer, Han er ikke bange for noget som helst. Ikke engang..... Ja jeg tror taget kunne brase sammen uden den pony blev forskrækket.
Gangarter
Ja hvad kan man sige om hans gangarter? Han går godt, og stabilt på sine ben, og sætter dem godt i Jorden. Han springer med rigtig god teknik, og har da også en lille fin gang, med nogen gange nogle høje ben løft. :)
Stævner
Ingen da han ikke er så stor.
Stamtavle
Ingen stamtavle. :)
Køn
En virkelig skøn, og dejlig lille hingstebasse.
Bemærkninger
Lille er stalden lille maskot, og han er vores lille hygge, pudse nusse trold. Ha er en rigtig kammerat, og elsker en tur med en dejlige hånd.

Lille har en slem historie bag sig, da han blev efter ladt, muret inde i en garage i 3 uger. :( Han var så forfærdelig tynd, og havde ikke noget vand - Han var simpelthen blevet efterladt af tidl. ejer. Her græder mit hjerte, for hvordan kan man efterlade en så skøn pony til døden?

Han ejere før os, var dem der redet hans liv, og var ligeglad med han faktisk stod ulovligt hos dem, i deres baghave! Jeg tænker, hold da op nogle skønne mennesker, som bare gør alt for dyrene! Stor respekt og hvor er de skønne! De havde så kontaktet manden, til hende der efterlod ponyen. (de er her skilte) og spurgte om ponyen havde fået mad og vand, det mente han ikke den havde da hun vidst var flyttet. Så de hentede ham, i en normal lille trailer, en halmballe og en som sad med ham. Syntes dette er fantastisk. De fik så givet ham noget fodder, og trænede med ham. Han kom indenfor og spiste æbler ved bordet, og havde ham som deres lille hundehvalp - Ja han lagde sig på ryggen når han ville kløs' på mavsen. Han er trænet som sælerne med dut i den ene hånd (en lille plade) og derefter have den godbid i den anden hånd.
Efter de har fodret ponyen op, tilbyder de ham nyt hjem, da de jo ikke måtte have ham, og ikke ville lade ham dø - og her skrev vi til dem. De mente vi var det rigtige hjem, så han blev vores. Idag ser vi en glad, lille pony som fungere fuldstændig som en normal pony. En rigtig pony med glæde o vilje i livet.

Lille springer nemt 50 - 60 cm og springer med kæmpe lyst, vilje og kapacitet. En lille krudtugle, havde jeg nær sagt..... <3
Kommentér på:
Knabstrupper LillePut (lille)
Annonce