{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Coco 1997

5.018 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kamille B
Kvinde | 30 år | Oprettet: 18. dec 2006


Fjordhest Coco

Fødselsår:
1997
Højde:
Coco er 140 cm. høj..
Temperament
For det meste er Coco en rolig pony. Dog er han meget madglad, hvilket til tider kan være enormt belastende.
Gangarter
De er okay..
Stævner
Vi starter ikke mere stævner, da det ikke er her, min interesse ligger. Vi har tidligere startet; LB i spring og LC3 i dressur - så ikke det helt store.
Så har vi startet ringridning og jagt, som vi begge synes var rigtig sjovt:) I jagten opnåede vi en absolut sidsteplads, hvor vi kom ind 10 sek. efter den næstbagerste til opløbet. Men vi var med, og nød det:)
Stamtavle
Han har ingen stamtavle, som jeg kender..
Køn
Vallak
Bemærkninger
Coco er min lille drømmepony. Mit et og alt. Han har været min bedste ven i omkring 5 år nu. På folden og i stalden er han sød og kærlig. Han er klogere end noget menneske jeg kender; han forstår simpelthen alt, man fortæller ham. Han er enormt sød og sjov og altid frisk på en god tur.
Vi træner meget fra jorden - både lydighedog en del i kapsun, som jeg er blevet stor tilhænger af. Jeg interesserer mig meget for akademisk ridning, og prøver at få mange af deres principper ind i min ridning. Coco går uden bid, da jeg mener, det er bedst for ham, og han har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med bid.
Lige nu bor han på en efterskole i Hals, der hedder Bisnapgård, hvor jeg også går.

Da jeg fik Coco var han stresset og misforstået. Jeg ville utrolig gerne gøre det bedste for ham, men jeg forstod ikke, hvad det var. Når han stak af med mig på springbanen og tur, tog jeg det som udtryk for glæde og frækhed, i stedet for at søge grunden til, hvorfor han flygtede. Jeg lyttede til alle de "kloge" folk, i stedet for at lytte til Coco. Derfor fik han skarpere bid på, og jeg tog hårdere ved, til han hørte efter. Jeg ved ikke, hvilke skader det har påført ham, men jeg ville for alt i verden ønske, at jeg kunne gøre det om. Heldigvis åbnedes mine øjne langsomt, og nu (jul, 2009) har vi været bidløse i et år. Han skal heller aldrig mere i stald, eller have metal på fødderne.
Kommentér på:
Fjordhest Coco
Annonce