{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Faabækgaards Truely Devinded [himmelhest] 2012

968 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Nordkvist
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. feb 2009


Dansk Varmblod Faabækgaards Truely Devinded [himmelhest]

Fødselsår:
2012
Højde:
Målt i december 2014 til 167. Regner med at hun tager 10 cm endnu.

Endte på 173-175
Temperament
Lille skid er en cool og utroligt lærenem hest. Hun tager mange ting i stiv arm når hun lige har fanget pointen. Når hun så ikke forstår hvad der bliver forlangt, eller hun stresser lidt, kommer det i udform af en enormt voldsom reaktion i form af, buk og stejl. Der skal ikke så meget til før der lige kommer er ben her og der i frustrationer ;)
Gangarter
Som føl har jeg fået fortalt at hun havde nogen flotte over middel gangarter. I takt med at hun vokser er de faldet lidt fra..
Men er heldigvis på vej tilbage igen! Så regner med nogen flotte billeder i fremtiden af hendes gang! :)
Stævner
Ikke endnu, da hun blot et 2,5 år :)
Stamtavle
Hun er efter Tempteition og en De Noir.
Køn
Den fineste lille hoppe
Bemærkninger
Til dagligt kaldes den lille fine her lille skid. Hun er ikke min hest men jeg træner hende til dagligt, og har hende i hverdagen som min egen lille prinsesse.
Jeg har trænet hende siden slut oktober 2014, kort efter jeg leverede Mistral tilbage begyndte jeg på hende her. Før jeg begyndte på hende har hun ikke rigtigt været i hænder før. Sidste vinter kunne man ikke trække hende ind fra fold uden at hun stejlede op af en og skred så.
Nu er hun tip top klar til at lærer en hel masse ting, og det gør hun bedre end jeg nogensinde havde forventet! Især af en hest på 2,5 år, så er hun skønheden selv at arbejde med, når budskabet lige er fanget. Det tager som regel ikke så lang tid.

Vi har ikke nået særlig langt da hun har haft nogen adfærds problemer, som forhåbentlig blot har været forsaget af en tandpine. Så vi håber at nå meget længere i det nye år, og forhåbentlig skal jeg på nakken her til sommer! Men nu må vi jo se hvordan det kommer til at gå, med en lille nusse-lommetrold.

Håber i byder hende velkommen :)!
Ved at følge med i vores arbejde ansøg mig på facebook - Rikke nordkvist Jensen
Og/eller Like vores facebook side kampen mod ridehest - kissing spines.


D. 14 maj 2015 blev lille skid officielt min. Få måneder efter blev hun sendt i røntgen og der blev fundet tætsiddende torntappe i ryggen. Den ene Dyrelæge er meget optimistisk mens den anden tvivler noget mere. I forvejen havde hun fået konstateret kissing spines, allerede inden jeg købte hende.

Hun er blevet super sej til alt og er en fornøjelse at træne. Forhåbentlig går der ikke længe inden jeg skal på ryggen af hende, her i efteråret 2015.

D. 24 juni 2016 måtte min smukke hoppe desværre på vores sidste rejse, en tur til de evige græsmarker efter en lang og sej kamp mod livet...

Altid elsket, aldrig glemt.
Det eneste jeg ønsker er at min prinsesse har det godt..


Tak for alt Tulle.
Tak for alt du har lært mig, tak fordi du har været der for mig. Tak fordi du gav mit liv mening da jeg var syg. Tak fordi du var min.

Jeg elsker dig for evigt og altid <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Faabækgaards Truely Devinded [himmelhest]
Annonce