{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bastian 2006

1.959 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anastasia
Kvinde | 25 år | Oprettet: 13. nov 2012


Anden særlig race Bastian

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca. 110 cm
Temperament
Meget sød, sjov og kærlig pony, der dog af og til gemmer sig bag en typisk shetter facade og bestemt ved hvad han vil og ikke vil. Og ej at forglemme - jordens største madhoved! <3
Gangarter
Typiske ponygangarter
Stævner
Sløjfespring fra jord på GBR den 29. december 2014 - 30 cm FEJLFRIT
Stamtavle
Ukendt
Blanding af Shetlænder og Pinto
Køn
Dejlig lille vallak <3
Bemærkninger
Jeg så Bastian første gang 1. december 2013. Jeg var på jagt efter en part, jeg kunne kaste al min kærlighed over. To andre heste blev der også kigget på, men selvom Bastian var den mindste, stod længst væk, dyreste og kunne mindst, endte det med at blive ham! Den 15. december 2013 havde jeg min første partdag ude hos ham. Vi har tilbragt mange hyggelige måneder sammen, de aller første brugte vi udelukkende på folden, hvor vi lærte hinanden at kende.
Den 3. juni 2014 fik jeg tilbudt at få Bastian forærende, ganske gratis. Det kneb med pengene for ejeren og hun kunne ikke bruge ham til hendes datter. De to har ellers kendt hinanden, lige siden de begge var ikke engang et år gamle. Men Bastian er langt fra en børnehest, bare det at trække ham og rense hove har været en udfordring.
Den 31. august 2014 blev der underskrevet kontrakt og Bastian blev min!! Jeg havde aldrig troet jeg allerede ville nå at blive hestejer, hvilket længe har været et kæmpe ønske for mig. Men det skete og selv her, flere måneder efter, er det svært for mig at fatte, at han rent faktisk er min!

Bastian har lært mig så utroligt meget og jeg er så ufattelig glad og taknemmelig for at have ham i mit liv. Jeg har aldrig været sammen med en hest, der har kunne vække så mange følelser i mig - både gode og dårlige. Der har været blod, sved og tårer, men også mange glade og kærlige stunder har vi delt, med smil og latter. Min lille Bassemand, Prop, Prince Charming, gris, musling og meget mere.

~ Med Kærlighed Kan Vi Klare Alt ~
Kommentér på:
Anden særlig race Bastian
Annonce