{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Clara 2013

1.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina Svit P
Kvinde | 46 år | Oprettet: 13. aug 2010


Fjordhest Clara

Fødselsår:
2013
Højde:
146 cm.
Temperament
Clara har et godt temperament, lærnem og vil gerne lege på marken.
Clara har et super godt temperament, da hun blev tilredt kom hun ud af longens efter 3 gange med rytter og har ikke lavet nogle unoder med rytter, men hun kan godt give et lille bukspring når hun skal i galop, især hvis det er længe siden hun har haft rytter på.
Gangarter
De er vist ok,
Stævner
Jeg har haft Clara med til et stævne, hvor min datter og jeg startede en LD1 i par ridning, hvor vi fik 70 % så det var en god starte.

Clara har ikke været til stævner pga alder, men hun skal afsted til et par dyrskuer i år og mon ikke der kommer stævner når hun bliver gammel nok.
Stamtavle
Far: Fjordens Marcus
Farfar: Kastanjegårdens Fernando
Farmor: Birkehøjs Mathilde

Mor: Cicet Halsnæs
Morfar: Ørjar
Mormor: Koket Halsnæs
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Da Clara har været meget uheldig og komme til skade med sit albue led, har hun stået meget stille, Clara kom igang igen november 17 og det virkede til at hun var helt over sin skade. Men desværre kunne jeg mærke lidt i maj 18, derfor har jeg sat hende i fol. Så nu venter vi til april 19 hvor der gerne skal komme et lille føl efter Mosegåårdens Ivenhoe. Jeg har redet hende lidt men vi var ikke færdig med uheld og Clara fik et lille sår på et bagben som gav et stort overben. så nu er Clara gået på barsel.
Jeg håber stadig på at Clara bliver ridehest igen.

Jeg byttede mig til Clara den 27/12- 14.
Da jeg fik hende hjem, kunne jeg godt mærke at Clara lige skulle lære hvem der bestemt når hun blev trukket med, men jeg fandt hurtigt ud af at hun er meget lærnem og i dag kan min datter på 12 år nemt trække med hende.

På stalden nyder Clara at blive nusset om og har lige skulle lære at få grimen af og på igen, samt at man skal stå stille og løfte sine hove. Det er alt sammen noget der går fremad af, så nu står hun stille når man giver hende grime på, og det er kun det ene bagben, hun ikke er helt enige med mig om at det også skal løftes.

Clara nyder at komme på fold, de første par dage gik hun sammen med mine to shetlandsponyer, men da den ene af dem bliver ved med at jagte hende flyttede jeg rundt på mine heste, så nu går hun sammen med min dattes pony som er lidt af en sur dame?? men efter de har lært hinanden at kende går det godt. Jeg har så fundet ud af at Clara nyder når hunden kommer ind på folden, for så skal der løbes rundt både med bukkespring og det hele. ??

Planen med Clara er at hun skal til nogle dyrskuer for en bedømmelse af hende, og så skal hun være min fremtidig ridehest. Det kan da også være at hun på et tidspunkt skal stilles til kåring og mon jeg kommer til at lave et føl på hende engang må tiden vise.
Kommentér på:
Fjordhest Clara
Annonce