{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bliða 1997

422 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie Gosch
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. jan 2014


Anden særlig race Bliða

Fødselsår:
1997
Højde:
Ca. 130 cm.
Temperament
Sød og blid hoppe med et roligt sind.
Gangarter
Vi mener hun har 4-5 gangarter.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Bliða er en dejlig islænder hoppe, med rare, varme øjne. Vi fik hende dog først hjem for ikke så længe siden, men jeg kan allerede mærke, er hun er HESTEN. Jeg kom hjem fra en skøn weekendtur oppe ved min far, og bliver overrasket med denne skønne hest ude i stalden. Jeg har altid elsket islandske heste, og jeg føler mig så stolt og tryg ved hende. Hun er en rigtig kælepotte og ELSKER at blive nusset. Hun har knyttet et bånd med de andre små shetlandsponyer vi har (dog med nogle små bestemmende bid efter hinanden), og så fræk som hun er, står hun og vrinsker efter dem, til de også kommer ind og står sammen med hende:D

Mine intentioner med hende, er egentlig bare at ride ture på hende, lære tricks med hende, og måske begynde på noget horsemanship:)

Hun er helt fantastisk at sidde på (ligesom en sofa), og har en god rytme i sin gang. Jeg har for nogle år siden brækket mit ben i en ulykke på hesteryg, og har derfor haft meget svært ved at komme mig over mit traume. Jeg har haft brug for en hest, som jeg kunne stole fuldt ud på, og det har jeg jo været så heldig med, at jeg nu også har fået:)

Vi har desværre ikke papir på hende, men hun er 100% islænder:)
Kommentér på:
Anden særlig race Bliða
Annonce