{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Lady Chaplupa (Sine) 2006

541 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla P
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. jan 2015


Hannoveraner Lady Chaplupa (Sine)

Fødselsår:
2006
Højde:
Sine er 160 cm.
Temperament
Sine er stille og rolig. Men er ikke en hest der kan stå stille længe, for så går det hurtigt når hun skal lave noget igen :)
Gangarter
Hun har nogle rigtig fine gangarter. Middel.
Stævner
Jeg har startet klubstævne på hende 2 gange og 1 distrikt stævne, men uden rosetter.

Jeg har startet LC1 på hende 2 gange, hvor vi red til 60,83% første gang, anden gang kan jeg ikke huske/finde :)

Har også startet TREC stævne på hende men ved dsv ikke hvad vi red til...
Stamtavle
Sine har fuld stamtavle.

Mor er Chalupa.
Far er Litas-star.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg var så heldig at få part på Sine, og har haft det siden den 11. August 2014, men min første tur på hende var den 15. September 2012. Har så redet hende siden og fik part på det dejlige delledyr.
Hun er simpelthen den mest fantastiske hest jeg nogen sinde har mødt. Jeg er så ked af at hun ikke er "min" mere.

Sine er egentlig springhest og har spring afstamning. Det er dog ikke blevet udnyttet, efter hun kom til Danmark og blev elevhest. Plus hun har en skade i bagbenet. Som gør at hvis vi gør hende til springhest, bliver hun halt. Jeg sprang på hende en gang i mellem. Vi var oppe på 90 cm og det tog hun nemt :) Og 125 cm i løsspring :)

Sine kommer oprindeligt fra Tyskland, men startede med at ride hende, på min gamle rideklub. Jeg var den første der blev smidt på hende, og det var kærlighed allerede der! Siden har vi været meget igennem. Jeg blev flyttet hen på andre heste, men gav ikke op på Sine, og blev ved med at komme tilbage på hende.
Hun havde en længere periode hvor hun stejlede og bukkede konstant når man red. Dog kun med "de store" elever, de små var hun ligeglad med. Det var nok sadlen som ikke passede hende 100% og det trykkede. Hun fik dog aldrig smidt mig af ,og jeg gav ikke op. Selv om alle sagde "Du kommer bare til skade", "Drop hende, du får ikke noget ud af at ride hende", "Find dog en anden at ride" og så videre. Men det gjorde jeg ikke.
Efter et års tid havde rideskolen ikke penge nok, og var nød til at sælge hende. Mig og min mor ville ha købt hende men hun var for dyr. Hun blev solgt, og jeg fandt ud af hvor de havde sendt hende hen, da de ikke selv ville sige det... Jeg flyttede med hende og fik part.
Siden hun blev flyttet har hun ikke stejlet, bukket eller noget hvilket er vidunderligt! Er så glad for jeg ikke gav op, for nu er hun bare endnu dejligere end før. Desværre har jeg nu ikke halvpart på hende mere. Og rider heller ikke der ude mere ;(
Kommentér på:
Hannoveraner Lady Chaplupa (Sine)
Annonce