{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate# 1994

8.389 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TeamNordhuset<3 .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 18. dec 2006


Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate#

Fødselsår:
1994
Højde:
1.59 cm
Temperament
Triton er en hest som kan være i selskab med alle. Både små og store mennesker. På fold er han KONGEN og den der bestemmer.
Triton er stille og rolig. Da vi købte ham fik vi af vide at han simpelthen var sindsyg, og at vi ikke skulle købe ham for en lille pige som mig ville ALDRIG kunne styre ham, men det vise sig blot at være helt omvendt.
Gangarter
Middel.
Stævner
Triton har startet til og med M i spring med flere placeringer. Herudover har vi startet en del jagte og blandt andet vundet Schakenbrog jagten 2008.
Stamtavle
Triton var et fejl føl. Hans forældre + en del andre travheste var opkøbt af ældre herre, en dag hoppede en hingst ind til hopperne, og der kom flere føl. Farens identitet er derfor ukendt. Man kendte til moderen, men vi fik aldrig noget med på ham udover et købsbevis.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi købte Triton da han var 9år ca, og fik af vide han var en vild hest,. Der var ingen der turde ride ham, fordi han smed dem af. Selv ride læren med meget erfaring turde ikke ride ham. Han stod i lort til knæene og hans vand var gammelt. Han ikke havde været på fold i nogle måneder. Vi fik en til at prøve ham og det blev besluttet, vi købte ham for 5000 kr dengang. Det viste sig han havde ondt i ryggen pga af ridning med forkert sadel. Vi fik masseret ham og dette er ikke til at mærke idag. Han var købt som min bror's hest, men da Triton stak af med ham og smed ham af turde han heller ikke mere.
Så blev han min, og efter en måned var vi til vores første spring stævne på 60-70 cm, hvor han bukkede hele vejen igennem, men på trods af det vandt vi, til alles store overraskelse.
Dengang var Triton kun let redet, så han skulle stort set lærer alt på ny, alt det han kan idag er noget mig og ham har lært sammen. Han kunne heller ikke galop dengang, men idag er hans galop bedre og mere fyldig end hans trav. Efter Triton blev min hest har det kun gået fremad, sammen har vi vundet flere stævner og jagter, blandt dem Schakenborg jagten 2008 (:

Triton, er min drøm, mit eventyr. Uden ham er jeg simpelthen ingen ting. Dengang jeg købte Triton var vi begge INGENTING. Vi begge var nede i et dybt sort hul, og sammen har vi kæmpet os op af det. Triton og jeg har startet en masse stævner sammen, og en masse jagter. Sammen har vi haft de mest fantastiske oplevelser, han er 100% unik.
Min stjerne hest, jeg elsker dig Triton <3
Det er pga Triton at mit Team's slogan hedder " Team Nordhuset, together we climb moutains!" Det betyder sammen bestiger i bjerge, hvilket jeg virkelig føler jeg har gjort med Triton. Ham og jeg har været igennem en lang sej kamp, men vi har besteget vores bjerg og det kan ingen tage fra os :)


Triton er nu efterhånden en ældre herre, han blev stævne pensioneret i 2012 efter 9 år på stævne pladserne. Nu nyder vi hinandens selskab med en masse ture både til stranden og i skoven <3
Kommentér på:
Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate#
Annonce