{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Obelix fan thorum 2012

2.077 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Barok_Empire
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. maj 2008


Barockpinto Obelix fan thorum

Fødselsår:
2012
Højde:
d. 11/3 blev målt til 162
d. 11/9 blev målt til 164,5
d. 18/12 2016 målt til 166
Temperament
Han er mega rolig, cool og fantastisk nem. Dog er han lige som alle andre unge heste kigger da lidt på nye ting, men følger med. dog efter han er blevet de 3 og begyndt at bedække er han blevet væsentligt mere hingste.

Opdatering*
Som 5 års har han gået jagt med 53 heste og var super nem at have med, inden brummen eller typisk hingste adfærd. Alle skulle lige kigge og spørge en ekstra gang når jeg fortalte han var hingst fordi de syntes han var så rar.
Gangarter
Han har over middel gangarter, med når han rigtig puster sig op i traven er det virkeligt til et 10 tal.
Stævner
Stævner:
Obelix har startet et enkelt klubstævne i dressur på STR, vi red en lc1 til 64%.
Han opførte sig fantastisk pænt så jeg var super tilfreds med min store hingste basse.


Kåring:

Eksteriørkåring Ikast den 24.08.14:
Lidt muskelfattig hingst af ret god type. Middel dybde og bredde. Udtryksfuldt hoved. Velansat, lidt tynd hals. Stejl skulder. Velmarkeret manke. Muskelfattig overlinie. Lidt lang lænd. Velformet, middellangt kryds. Lemmerne passende føre, rette og fransk for. Bevægelsen er ret god, men snæver i skridt. God i trav. Middel, mere frihed for ønskes i galop.

Bedømmelsestal: 7777 57 786 7 Oprangering: nr. 1 af 2

Stamtavle
Køn
Hingst
Bemærkninger
Obi som han kaldes hos os, er en hest jeg har haft lånt af Stald Barok inden jeg købte ham.
Han er en fantastisk godsindet drenge røv, har ikke haft fornøjelsen af at han har åbnet op til mig endnu men det kommer stille og rolig.
Obi var jeg forelsket i fra første gang jeg kiggede ham i øjnene, selvom han 'bare' var en lidt beskidt, langhåret lidt skrævlet foldbums.
Planerne med ham er at jeg er de løbene måneder skal begynde med longe træning og rytter vanthed. Og senere når han er klar til stævner skal vi ud på dressur banerne, hvis han ellers bliver kåret godt og ejer vælger at beholde ham som avlshingst, hvor jeg han blive ved med at låne ham.

Han er virkelig fantastisk, han kan håndteres af små børn, går lige i trailer og første gang han blev klippet stod han skulle og afslappet.

Jeg er stille og rolig begyndt og gøre ham ryttervant,har allerede vært oppe og sidder på nakken af ham, hvilket går super godt. Han er blevet noget mindre genert og meget mere et nusse hoved der godt kan lide at få nulret mulen.

Har fundet ud af at han er lige så nem at ride på i grime og træktov som i en trense.

Her efter han har hold sommer/vokse ferie måtte jeg ankende at jeg måtte have et andet bid. Han opgraderede sit alm. tre delte Royal Steel bid til et Stübben Danish Gaurd bid.
Han kan nu rides på tur alene, hvilket er dejligt, han er stadig lidt bange for tung trafik som 5 års.
Kommentér på:
Barockpinto Obelix fan thorum
Annonce