{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Aske Rørmosegård 2004

650 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maj-Britt I
Kvinde | 49 år | Oprettet: 15. nov 2005


Haflinger Aske Rørmosegård

Udfordringer
Fødselsår:
2004
Højde:
143
Temperament
Særdeles roligt og mildt og ekstrem madglad ;-)
Gangarter
Tror de er okay for racen, kan hvertfald trave som en drøm i folden
Stævner
Ingen hvad jeg ved
Stamtavle
Mor: Ronja Rørmosegård
Morfar: Nino

Far: Koldborgs Aslak
Farfar: Altjo Van De Kenterstreek
Køn
Vallak
Bemærkninger
Solgt oktober 2019


Nu har Aske stået hos mig i snart to år, vi har ikke fået redet så meget som jeg havde håbet på, men en del skovture er det blevet til og så er han faktisk en ret dygtig dressur pony, meget mere smidig og villig end jeg havde troet om ham.
Desværre har han taget alt for mange kg på henover sommeren, et smalt græsstykke mellem to folde var mere end hvad en haflinger kunne magte samtidig med en omgang hoste som tog næsten to måneder at få bugt med på ham, så det har ikke været så nemt at få ham motioneret, men denne her vinter skal han holdes i gang, han er for skøn en pony til at gamble med en evt. Forfangenhed så vi må knokle videre på ridebanen og skoven og få den slanke linie fundet frem.
Troede ikke at jeg ville finde en pony som jeg kunne holde ud at ride på men engang imellem er man åbenbart rigtig heldig og jeg håber virkelig at vi får mange gode år sammen endnu, for Aske er en helt speciel pony som jeg nyder hver evig eneste dag <3 <3



Lidt Update efter at have haft Aske i to måneder må jeg sige at jeg er vild med den skønne dreng!! Han er så mild og rar at man kun kan blive glad omkring ham.
Han gør bare alt hvad han kan for og behage dig og er en drøm at ride på i skoven og i tung trafik, trods jeg har en ryg der ikke altid fungere optimalt så føler jeg mig så godt tilpas på ryggen af Aske og nyder hver dag med min skønne dreng!

Endnu mere skønt er det og se hvor glad han er blevet på folden, løber og leger med mine to hingsteplage som en anden unghest og virker bestemt som om han er rigtig godt tilfreds med sit liv i Lynge:-)

Aske købte jeg lige før Nytåret 2014, han har det sidste halvanden år boet på Islands Brygge på Amager hvor han har stået i en fritidsklub.

Han skulle sælges da han havde svært ved og galopere på deres lille bane og de hellere ville have en mere rutineret pony, hvilket har været mit held for han er bare den sødeste blideste pony som jeg er utrolig glad for nu står i min stald, og forhåbentlig skal vi tilbringe rigtig mange år sammen <3

Han er fantastisk sød under rytter og passer perfekt i sine bevægelser til min dårlige ryg, derudover er jeg i gang med og gøre ham selevant i håb om han kan blive en lige så skøn kørehest tror han bliver smuk for en vogn ..

Han er allerede faldet super godt til og nyder livet med masser af fold og mine to unge hingste som han nyder at lege med og også holder i ørene;-)
Q
**hvis nogen kender til hans fortid så skriv gerne ,ved meget lidt om ham og ville gerne vide hvor han har været, ved at dem jeg købte ham af havde købt ham af hestehandler Lars Frederiksen, og har haft ham i halvanden år, så kunne være rigtig dejligt at finde ud af meget mere om ham**
Kommentér på:
Haflinger Aske Rørmosegård
Annonce