{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Quarter Charlie 2006

590 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie-Louise Valeur
Kvinde | 25 år | Oprettet: 17. sep 2013


Quarter Charlie

Fødselsår:
2006
Højde:
140
Temperament
Hun er lidt af en drama queen!
Gangarter
Skridt: God overtrædning når hun slapper af.

Trav: Stor trav og god overtrædning når hun slapper af.

Galop: Kan til tider være meget stressende, især med højregaloppen, da hun for det meste blev brugt til turridning førhen.
Stævner
Vi starter dressurstævner i februar, marts, april og muligvis maj måned.
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Charlie blev trænet for ca. halvandet år siden, og derefter brugt til turridning. Men omkring sidste vinter var hun i en ulykke, og derfor måtte hun starte forfra.

Jeg er på et udvekslingsår i USA fra d. 27. aug. - 20. juni! Jeg bor hos en familie, der har omkring 75 heste, så det er et af de bedste år i mit liv! Jeg kan ride så mange heste om dagen jeg har lyst til! Imens jeg er herovre, har jeg fået Charlie, som et projekt, da hun har brug for en rytter, der kan ride hende stort set hver dag og tage sig godt af hende, efter ulykken.

Det går allerede meget fremad. Da jeg først begyndte at ride hende i starten af september måned, havde hun små gangarter, kunne ikke finde den rigtige galop og fyrede tit bare derudaf. Men nu arbejder vi på at skulle starte stævne i midten af februar. Det bliver rigtig spændende og glædermig rigtig meget til at se, hvordan det kommer til at gå.
Kommentér på:
Quarter Charlie
Annonce