{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Jasmin [Himmelhest] 2007

2.303 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Drilling
Kvinde | 23 år | Oprettet: 1. jun 2013


New Forest Jasmin

Fødselsår:
2007
Højde:
Hun er ca. 142 cm.
Temperament
Jasmin er en meget temperamentsfuld pony.

Hun bliver nemt sur på de andre heste. Hun er bliver lidt bange og bekymret ved nye ting, men så snart hun ser, at det ikke er farligt, er hun der altid for mig og prøver sit bedste. Nogle gange kan hun godt finde på sparke de andre heste, hvis hun føler sig for presset, men på det punkt har hun allerede forbedret sig meget. Nu hvor jeg har lært hende at kende, er hun en super dejlig og rolig pony. <3

Ellers er hun en super sød hest, man skal bare lære hende lidt at kende. Hun knytter sig meget til en, når hun ved, at hun kan stole på en.
Gangarter
Skridt:
Dejlig frisk og fremadgående.

Trav:
Hendes trav er meget fin, lidt hurtig.

Galop:
Hun har en dejlig kort galop, som er nem at sidde i og arbejde med.
Stævner
Sommer stævne på Eriksholt d. 27.06.15

Lc1: 5. plads
56,40%

Lc2: 3.plads
57,73%

Stævne på Eriksholt d. 10.10.15

Lc1: 6. plads
56,4%

Lc2: 7. plads
55,9%
Stamtavle
Jasmin er ren New Forest
Far:
Pedro
Farfar:
Young winsome's adrian
Farmor:
Tanja
Mor:
Eskehøjgaards sandra tamara
Morfar:
Horsemosens sandro
Mormor:
Eskehøjgaards askepot
Mormors far:
Mudeford midnight
Mormors mor:
Twenty four af rosenholm


Køn
Hun er en hoppe med stort H.
Bemærkninger
Jeg begyndte at ride på Jasmin i slutningen af oktober. I starten var det meget svært, både fordi jeg stoppede på Michilin, men også fordi der er så meget at arbejde med Jasmin. Hun er elev pony nede på Eriksholt, og jeg har part på hende. Jeg fik part på hende d. 1/1 2015 Jeg rider hende cirka 3-4 gange om ugen. Jeg er stadig ved at lære hende at kende.

Til dressurundervisningen arbejder vi meget på at få hende frem og ned, så hun giver lidt mere efter. Vi arbejder også meget på, at få hende til at slappe mere af under ridningen, da hun har en tendens til at spænde meget op fortil. Det går meget godt med hende, trods at hun er lidt bange for den ene halvdel af ridehallen. Vi kæmper stærkt videre.

Juletur d. 24.12.14
Vi red ud klokken 9 om morgenen. Vi var ialt 18 ryttere. Allerede da vi havde redet ud ad indkørslen, blev Jasmin meget urolig. Hun småbukkede og trippede på stedet. Da vi var cirka halvejs med turen, faldt hun heldigvis mere til ro, og det blev alligevel en meget hyggelig tur.

Stævne d. 10.10.15
Dagen startede godt ud med nogle super flotte rosenknopper og en dejlig ro. Jasmin virkede tillidsfuld og glad, så jeg tænkte, at det ville blive den perfekte stævnedag. Men næh nej! Hun skulle "selvfølgelig" vende sit skønne temperament til det modsatte...
Det begyndte på opvarmningsbanen, hvor hun konstant spændte op og farede frem. Jeg prøvede virkelig at holde hende igen, men det gik ikke. Hun var MEGET fræk, og endte med at sparke en af de andre ponyer. Fra på det tidspunkt var det altså virkelig nok! Jeg kæmpede videre, men var ved at tabe modet.
Så skulle vi op og ride LC1'en. Og prøv at gæt... Hun blev ved med at spænde op og være urolig. Der var intet at gøre, men jeg forsøgte da.Vi endte desværre med en knap så god placering...
Lidt senere skulle vi ride LC2. Det gik heldigvis lidt bedre, syntes jeg i hvert fald. Hun slappede mere af og lavede nogle dejlige anspring. Men det syntes dommeren åbenbart ikke... Vi endte derfor med en endnu dårligere placering.
Jeg må konstantere, at det ikke lige var vores dag. Desværre. Hun havde ellers været så sød ugen inden stævnet. Når man har opture, må man også have nedture.

Mandag d. 2.11.15
Nu begynder vi virkelig at kunne se fremskridt i vores ridning. Jasmin var super skøn til undervisningen, jeg tror faktisk aldrig, at det har gået så godt før. Hun glemte alt om bekymring og at spænde op, så det er jo bare helt fantastisk! <3 Hun slappede dejligt af og søgte selv ned, hvilket hun ALDRIG plejer at gøre. Jeg glæder mig vildt meget til alle de kommende undervisningstimer. I hvert fald, hvis hun bliver ved med at opføre sig på den måde.

D. 24.06. 2017
Jasmin kom til skade i hegnet, og fik skåret sener over på det ene bagben. Dyrlægen kunne ikke rede hende, derfor endte det med, at hun blev aflivet.
Jasmin er en af de ponyer, der har betydet allermest for mig. Derfor gør det mig utrolig ked af det, at hun ikke er her mere. Jeg bliver trist ved tanken om, hvordan sådan en uhyggelig ulykke pludseligt og uforudset kan opstå.
Jeg savner dig, og vil gøre det for altid, Jasmin <3
Kommentér på:
New Forest Jasmin
Annonce