{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shania [Tidl. part] 2006

798 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Shania

Fødselsår:
2006
Højde:
Jeg har faktisk ikke målt hende, men hun er ikke særlig stor, omkring 162-63 måske.
Temperament
Super cool hest i næsten alle situationer. Tager nye ting meget pænt og er ikke så nem at skræmme. På staldgangen står hun fint stille og man kan faktisk alt med hende.
Gangarter
Hun er ikke den store gangartsmaskine, men hendes skridt er blevet betydeligt bedre, og når hun er 'hidset' lidt op, har hun faktisk en okay trav og galop. God at sidde på.
Stævner
Med ejer har hun startet en enkelt LC1 til klubstævne i 2012 eller 13.

Med mig:
D-stævne på Sportsrideklubben Lerbæk november 2014: (debut i spring)
LD spring - en enkelt refusering. 4 fejl.
LC spring - en bom og to refuseringer. 12 fejl.

Klubmesterskab på Sportsrideklubben Lerbæk December 2014:
LC spring hovedrunde - 3 refuseringer og diskvalificeret. Men da vi kun var to i klassen, og vi begge blev diskvalificeret, besluttede dommerne for at vi begge måtte ride omspring. Her sluttede vi med en refusering - 4 fejl, og klubmestre.
LA1 (debut) - 61,88 %

Klubstævne på FRK d. 3-4/10-15
LA1 - 63,4 %
LA2 (debut) - 64,3 %
LD spring - 4 fejl
LC spring - 2x 0 fejl i tiden 31 sekunder - 3. plads.

Distriktstævne SRL d. 8/10-15.
LA2 - 62,?? %

Hun kan ikke gå i trailer, så vi har derfor ikke mulighed for så mange stævner endnu :-)
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Shania er en hest jeg rider for formanden på SRL, da jeg selv har solgt min egen, og manglede noget at ride på, blev jeg spurgt om jeg derfor ikke ville ride Shania og uddanne hende i spring. Og selvfølgelig ville jeg da det. Til daglig springer vi undervisning på SRL hos Søren Hedegaard og rider dressur samme sted ved Allan Laudrup.

Shania har haft en lidt træls oplevelse i spring med en tidligere rytter, for nogle år siden. Hvor hun tilsidst slet ikke ville springe mere. Nu er jeg så startet op med hende igen, man kan sagtens mærke, at hun ikke altid er lige tryg efter den oplevelse, og specielt ikke til stævner, hvor hun nærmest ikke er til at komme i kontakt med. Men til træning er hun super, har en god energi og for det meste en positiv indstilling, selvom det efterhånden er blevet ofte at jeg må en tur i sandet. Hun springer rigtig godt, og vi har nu været i gang siden August.

Desuden kan hun ikke gå i trailer, og derfor kommer vi ikke ud til stævner endnu. Hun vil simpelthen ikke de sidste 30 cm. Men det må vi jo træne.

I dressur er hun okay, ikke den store dressurhest, hvilket hendes temperament heller ikke passer særlig godt til. Men vi har da bestået en LA1, og regner da også med at der kommer flere. Det er dog primært spring vi vil.

Tak for kigget. I er meget velkomne til at bedømme og kommentere hende :-) Der vil løbende blive opdateret herinde.
Kommentér på:
Anden særlig race Shania
Annonce