{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Princess di-grea 2009

2.158 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristina Meincke
Kvinde | 38 år | Oprettet: 15. mar 2007


Dansk Varmblod Princess di-grea

Fødselsår:
2009
Højde:
168
Temperament
Utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun gør altid sit bedste for at please sin rytter
Gangarter
God skridt
Super trav
God galop
Stævner
Ingen endnu.. Men har gået 4-års champonat
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
I november 2014 fik jeg lov at ride Prinsessen lidt fordi min egen hest (Tempo - kaldet Buff) var halt. Hun var til salg og sælger ville gerne af med hende i løbet af foråret.
Jeg syntes det var dejligt at få lov at prøve en anden hest, og klart en hest med noget mere potentiale end gamle Buff.
Jeg troede ikke det ville være længe jeg fik fornøjelsen af at arbejde med denne skønne hoppe, men som tiden gik fik Buff det faktisk kun værre.
Vi havde snakket om at jeg skulle købe prinsessen, men jeg var endnu ikke klar til at give helt slip på min gamle hest, som jeg har haft i over 10 år.
Men jeg kunne godt se at han ikke havde det godt, så jeg tog beslutningen om at han skulle til de evige græsmarker. Samtidig besluttede jeg mig for at Prinsessen skulle blive min.. Og det blev hun så d. 1. marts 2015!
Vi havde en lidt startvanskeligheder da jeg begyndte at ride hende og fik utrolig meget hjælp fra hendes ejer og vi fik hurtigt styr på tingene.

Det var en stor omvæltning for mig at skulle arbejde med en ung hest som ikke har prøvet særlig meget i livet, men det går heldigvis fremad.
Vi er begyndt så småt at lave lidt versader, og flytte bagparten i både trav og galop.. Så jeg håber vi snart er klar til vores stævne-debut i LA1 :-)

Prinsessen og mig er efterhånden ved at blive rigtig gode venner.. Det går fremad med dressuren og det går absolut fremad med tillid og tryghed til hinanden. Vi leget lidt med en hvid pressening som var meget farlig i starten, og så er vi starter op på en masse longearbejde for at forbedre hendes balance.

D. 1/9 2016 valgte jeg at flytte Pigen til en anden stald. Jeg syntes vi var klar til nye udfordringer sammen og havde en ønske om at komme til at ride noget mere ud i naturen. Det gik rigtig fint i starten på det nye sted og Pigen blev hurtigt gode venner med hendes foldkammerat (en vallak på 6 år).
Desværre var det svært for mig at få Pigen til at gå på fold mere end 4-5 timer dagligt og det kunne jeg tydeligt mærke at hverken mig eller Pigen kunne trives med så jeg begyndte at kigge efter et andet sted til hende.
Jeg fandt en plads ude hos min veninde som selv har to heste gående. Hun har kun en udendørs ridebane og ingen hal så det er spændende hvordan vi klarer det.
Da jeg skulle flytte Pigen igen ville hun absolut ikke gå i trailer så jeg valgte at trække hende der ud. Jeg var meget nervøs for det da Pigen aldrig rigtig har gået i trafik eller ligende. Men hun tog bare det hele så pænt!! Hun gik roligt og afslappet hele vejen og blev kun bange en enkelt gang for en bil der kom bagfra.
Nu glæder jeg mig til at komme godt i gang med Pigen og få redet en masse ture ud i naturen og trænet en masse dressur :-)

23/2-2017
Desværre har jeg ikke fået redet så meget på Pigen som jeg egentlig havde håbet på.
Vi er rigtig glade for at være det nye sted og Pigen nyder at gå på fold mange timer dagligt, men af en eller anden grund fik jeg ikke rigtig redet eller trænet hende. Jeg bildte mig selv ind jeg var lidt bange for hende og det var jo en god undskyldning for at lade hende stå, men det var bare ikke sandheden!
Jeg var ikke bange for at ride hende, hun var ikke dum at ride og hun viste faktisk at hun gerne ville arbejde. Hvad var det så der gjorde jeg ikke kom i gang med hende? Jo, en dag gik det op for mig at jeg aldrig på noget tidspunkt havdet gjort et forsøg på at få et forhold til min nye hest. Jeg blev ved med at sammenligne hende med min tidligere hest, blev irriteret over hun ikke var som ham, jeg ikke kunne de samme ting med hende som jeg kunne med ham, hun reagerede anderledes end ham.
Jeg havde faktisk ikke på noget tidspunkt givet hende en chance for at vise mig hvor dejlig en hest hun egentlig er. Jeg havde ikke givet hende muligheden for at vise mig at jeg kunne stole på hende.
Da det gik op for mig at det faktisk var mig der havde handlet helt forkert i forhold til hesten begyndte jeg at se anderledes på hende, og træne hende anderledes. Og ja, det virkede! Allerede efter en uges tid fik jeg et helt andet forhold til min hest.. Og det går bare fremad nu!
Vi er begyndt at holde af hinanden og stole på hinanden!

21/5-2017:
Jeg har efterhånden fået et rigtig godt forhold til Pigen. Jeg har givet hende mulighed for at vise mig hvem hun er og hun er da bare helt fantastisk.
Hun er en hoppe med sine egne meninger og det kæmper vi lidt med for tiden, men hun er bare super arbejdsom og elsker at lave noget.
Vi er begyndt at få lidt undervisning ag Maria som på bare få uger har givet os så meget hjælp. Vi er virkelig rykket, og det går bare fremad.
Samtidig har jeg fået så meget tillid til min prinsesse at vi uden tøven bare rider ud i naturen og ser på verden..
Jeg er virkelig blevet glad for den lille sorte satan og jeg håber bare jeg får rigtig mange gode år med hende.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Princess di-grea
Annonce